ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Το basic πουλόβερ που μεταμορφώνει όλα τα looks σου σε κομψά σύνολα


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

9 Οκτωβρίου 2023

Το basic πουλόβερ που μεταμορφώνει όλα τα looks σου σε κομψά σύνολα
Instagram/anoukyve
Υπάρχει ένα πουλόβερ που μεταμορφώνει το look σου σε χρόνο μηδέν

Στην φθινοπωρινή και τη χειμωνιάτικη ντουλάπα μας υπάρχουν πολλά κομμάτια, τα οποία προσπαθούμε να συνδυάσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ώστε να δημιουργήσουμε σύνολα που να αποτυπώνουν την προσωπικότητά μας ή την προσωπικότητα που θέλουμε να δείχνουμε ότι έχουμε. Έχουμε βασικά κομμάτια και κομμάτια της τρέχουσας σεζόν, όπως επίσης και κομμάτια πιο παλιά που είτε έχουν συναισθηματική αξία, είτε μας αρέσει το στιλ τους.

Υπάρχουν όμως και μερικά ρούχα, που ταιριάζουν με τα πάντα και έχουν την ικανότητα να μεταμορφώνουν το look μας σε ένα κομψοτέχνημα. Ένα από αυτά είναι το κρεμ πουλόβες ή το κρεμ πλεκτό, το οποίο όλοι ανεξαρτήτως ηλικίας έχουμε στην ντουλάπα μας. Μπορείς να το σετάρεις με οτιδήποτε και αυτό στη στιγμή να αναβαθμιστεί και να γίνει chic. Μπορείς να βρεις στην παρακάτω λίστα 6 τρόπους να το φορέσεις για να εμπνευστείς και να δημιουργήσεις τα δικά σου looks με κρεμ πουλόβερ αυτή τη σεζόν. Κράτα σημειώσεις!

Δες στην παρακάτω gallery τα πιο σικάτα lingerie φορέματα της σεζόν και αγόρασε το αγαπημένο σου εδώ!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.