ΣΤΙΛ SHOPPING

Shopping Alert: Lingerie φορέματα και τη φθινοπωρινή σεζόν - 5 elevated κομμάτια


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

30 Σεπτεμβρίου 2023

Shopping Alert: Lingerie φορέματα και τη φθινοπωρινή σεζόν - 5 elevated κομμάτια
Instagram/hannahlewisstylist
Γιατί να μη φορέσεις lingerie φόρεμα και τη σεζόν που έρχεται;

Το lingerie φόρεμα έκανε ένα μεγάλο comeback το προηγούμενο καλοκαίρι, θυμίζοντάς μας τα 90’s fashion icons με τα πολύ απλά, χυτά και θηλυκά φορέματά τους. Το lingerie είναι ένα στιλ που μιμείται το ύφος των ρούχων για την κρεβατοκάμαρα, δηλαδή των νυχτικών αν μιλάμε για φορέματα. Συνήθως έχουν λεπτά τιραντάκια ή πιο φαρδιές τιράντες από δαντέλα, είναι μεταξωτά ή από κάποιο ύφασμα που μοιάζει με μετάξι, είναι midi ή maxi και πέφτουν χυτά, ούτε φαρδιά, ούτε κολλητά.

Συνήθως το lingerie φόρεμα το φοράμε το καλοκαίρι, αλλά δεν είναι παράξενο και σίγουρα όχι απαγορευμένο να το φορέσουμε και αυτή τη σεζόν. Μπορούμε να το συνδυάσουμε με ένα oversized blazer ή ακόμα και με ένα ζιβάγκο από μέσα για να γίνει λίγο πιο casual. Αν θέλεις να το φορέσεις στην καθημερινότητά σου και όχι για κάποια βραδινή έξοδο, σέταρε ένα oversized πουλόβερ από πάνω ή ένα cardigan.

Στην παρακάτω λίστα θα δεις τα 5 πιο elevated lingerie φορέματα που διαλέξαμε και μπορείς να αγοράσεις το αγαπημένο σου απλά με το πάτημα ενός κουμπιού. Καλά ψώνια!

1. Liu Jo - Φόρεμα βραδινό - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

2. Birgitte Herskind - Φόρεμα Jonathan - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

3. Marciano Guess - Κόκκινο Slim Fit - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

4. Scotch & Soda - Animal print maxi - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

5. Toi & Moi - Φόρεμα μεταλιζέ - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.