ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Πώς να αναβαθμίσεις την γκαρνταρόμπα σου αυτό το φθινόπωρο - Το TikTok μίλησε


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

27 Σεπτεμβρίου 2023

Πώς να αναβαθμίσεις την γκαρνταρόμπα σου αυτό το φθινόπωρο - Το TikTok μίλησε
Instagram/alisontoby
Σύμφωνα με το TikTok υπάρχουν 5 απλά tricks για να αναβαθμίσεις την γκαρνταρόμπα σου το φθινόπωρο

Το TikTok μας έχει μάθει πολλά πράγματα από όταν έκανε την εμφάνισή του και έγινε μια massive social media πλατφόρμα. Ειδικά στο θέμα της μόδας υπάρχουν πάρα πολλά video με άπειρα views, τα οποία εξηγούν τα νέα trends και δίνουν ιδέες για outfits ανάλογα με τη σεζόν. Κάθε video και ένας στιλίστας, κάθε trend και ένας fashion enthusiast.

Ένα από τα αρκετά ενδιαφέροντα και πολύ sustainable tricks που μάθαμε από το TikTok τον τελευταίο καιρό είναι πώς να αναβαθμίσουμε την γκαρνταρόμπα μας με πολύ απλούς τρόπους. Στην παρακάτω λίστα θα βρεις και τους 5 τρόπους για να το κάνεις χωρίς να ξοδέψεις ούτε ένα ευρώ. Κράτα σημειώσεις!

1. Άλλαξε ένα κομμάτι

Αν έχεις μια «στολή» που αγαπάς να φοράς σχεδόν καθημερινά, συνέχισε να τη φοράς, απλά άλλαξε ένα κομμάτι σε αυτή, π.χ. λατρεύεις να φοράς το τζιν σου και το oversized πουκάμισο; Τέλεια. Άλλαξε παπούτσια ή φόρα ένα καπέλο ή φόρα ένα γιλέκο από πάνω.

2. Η ζώνη

Ο πιο απλός τρόπος να αναβαθμίσεις το φθινοπωρινό σου look είναι να προσθέσεις μια ζώνη. Μπορεί να ακούγεται «λίγο» και τετρημένο, αλλά κάνει μεγάλη διαφορά, π.χ. δέσε μια ζώνη πάνω από το blazer σου ή πάνω από το oversized πουκάμισό σου.

3. Η «λάθος τσάντα»

Η «θεωρία της λάθος τσάντας». Αυτό πάει να πει ότι μπορείς να φορέσεις μια βραδινή τσάντα με πρωινό σύνολο για να του δώσεις μια πινελιά glamour ή απλά γιατί σου αρέσει να παίζεις με τη μόδα.

4. Τα αγαπημένα καλοκαιρινά

Κράτα τα αγαπημένα σου κομμάτια από την καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα και συνδύασέ τα με φθινοπωρινά κομμάτια, π.χ. την λευκή maxi φούστα σου και σέταρέ τη με μποτάκια και cardigan.

5. Οι κάλτσες

Δοκίμασε να συνδυάσεις ένα ζευγάρι εκκεντρικές κάλτσες στο look σου. Αυτό το trick λειτουργεί μόνο αν φαίνονται οι κάλτσες φυσικά.

Δες στην παρακάτω gallery τα πιο κομψά παντελόνια γραφείου και αγόρασε το αγαπημένο σου εδώ!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.