ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Total white και το φθινόπωρο - Τα πιο cool looks για την σεζόν φθινόπωρο/χειμώνας 2023


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

22 Σεπτεμβρίου 2023

Total white και το φθινόπωρο - Τα πιο cool looks για την σεζόν φθινόπωρο/χειμώνας 2023
Instagram/lunaisabellaa
Φυσικά και μπορείς να φοράς total white και μετά το Labor Day

Ποιος είπε ότι το λευκό χρώμα είναι αποκλειστικά και μόνο καλοκαιρινό; Ναι, φυσικά και το καλοκαίρι βολεύει να φοράμε λευκά ρούχα, λόγω ήλιου, αλλά και τους πιο κρύους μήνες είναι μια εξαιρετική επιλογή. Από πουκάμισα και παντελόνια, μέχρι sneakers και jackets, το λευκό αξίζει μια θέση -ή και περισσότερες- στην φθινοπωρινή/χειμερινή ντουλάπα σου, είτε το φορέσεις σε total look, είτε το συνδυάσεις με άλλα χρώματα.

Jenny.Gr
GETTY IMAGES

Μη το φοβάσαι το total white, είναι πολύ στιλάτο και κομψό τους χειμερινούς μήνες, ειδικά όταν κάνεις και αντίστοιχο layering. Πάντα όταν φοράμε λευκό, αν φυσικά είναι η σωστή απόχρωση για το δέρμα μας, φαίνεται ότι το look είναι πιο ακριβό από όσο πραγματικά είναι και δίνει την αίσθηση της καθαριότητας. Ο παλιός κανόνας, ότι δε φοράμε λευκό μετά τις 4 Σεπτεμβρίου, δηλαδή μετά το Αμερικάνικο Labor Day, είναι εντελώς παρωχημένος και ξεπερασμένος. Φόρεσε total white και αν θέλεις συνδύασε και ένα μικρό κόκκινο αξεσουάρ, έτσι για τη μοντερνιά του 2023. Δες στην παρακάτω gallery μερικά από τα πιο κομψά total white looks και εμπνεύσου!

Δες στην παρακάτω gallery τα πιο κομψά blazer της σεζόν και αγόρασε το αγαπημένο σου εδώ!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.