ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Ξέχνα το Barbie pink! Το τολμηρό κόκκινο είναι το Νo1 χρώμα της σεζόν


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

15 Σεπτεμβρίου 2023

Ξέχνα το Barbie pink! Το τολμηρό κόκκινο είναι το Νo1 χρώμα της σεζόν
Instagram/thestylestalkercom
Αυτή τη σεζόν το μόνο χρώμα που πρέπει να έχεις στη ντουλάπα σου είναι αδιαμφισβήτητα το κόκκινο

Έχουν γραφτεί διθύραμβοι και τραγούδια, έχουν γραφτεί ολόκληρα κείμενα, έχουν γίνει video στο TikTok, έχουν περπατηθεί χιλιόμετρα στην πασαρέλα, έχουν χρησιμοποιηθεί χιλιάδες μέτρα ύφασμα για το ένα, το μοναδικό, το χρώμα της σεζόν φθινόπωρο/χειμώνας 2023, το κόκκινο. Αν δε το έχεις αντιληφθεί μέχρι στιγμής ότι αυτή είναι η νούμερο ένα τάση, τότε μάλλον δεν είχες internet για αρκετό καιρό ή δεν κοιτάς τι συμβαίνει γύρω σου.

Το κόκκινο είναι εδώ, το φλογερό, το βαθύ-μουντό, το μπορντό, όλες οι αποχρώσεις του θεωρούνται τάση. Μπορείς να το φορέσεις σε total, σε ton sur ton, σε στιλ «σάντουιτς», δηλαδή πάνω και κάτω κόκκινο και στη μέση κάποιο άλλο χρώμα, είτε σε λεπτομέρειες. Απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες και χαρίζει ζωντάνια. Ακόμα και αν δεν σου αρέσουν τα χρώματα και είσαι πιο vanilla girl και αγαπάς τις γήινες και ουδέτερες αποχρώσεις, δοκίμασε έστω και ένα item και δες πως αυτό θα αλλάξει προς το καλύτερο την διάθεσή σου. Στην παρακάτω λίστα θα βρεις πολλές ιδέες για να φορέσεις το κόκκινο χρώμα αυτή τη σεζόν. Κράτα σημειώσεις και πειραματίσου!

Δες στην παρακάτω gallery τα μόνα blazer που πρέπει να έχεις αυτή τη σεζόν και αγόρασε το αγαπημένο σου εδώ!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.