ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Βαρέθηκες τα φορέματα; Τα 5 παντελόνια που θα φοράς όλη τη χρονιά


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

13 Σεπτεμβρίου 2023

Βαρέθηκες τα φορέματα; Τα 5 παντελόνια που θα φοράς όλη τη χρονιά
Instagram/lucywilliams02
Αν βαρέθηκες τα φορέμαατα μετά το καλόκαίρι, τότε αυτά τα 5 παντελόνια θα τα λατρέψεις

Μετά από ένα καλοκαίρι που το πιο πολυφορεμένο κομμάτι σου ήταν το αγαπημένο σου φόρεμα, σεταρισμένο απλά και κομψά με ένα ζευγάρι σανδάλια με λεπτά λουράκια, ήρθε το φθινόπωρο και πλέον κουράστηκες, βαρέθηκες να συνεχίσεις στο ίδιο μοτίβο. Θέλεις κάτι διαφορετικό από ένα μόνο φόρεμα, κάτι πιο δημιουργικό, κάτι με περισσότερα κομμάτια. Φυσικά και η καλύτερη επιλογή είναι τα παντελόνια.

Τα παντελόνια σύμφωνα με τις πασαρέλες για τη σεζόν φθινόπωρο/χειμώνας 2023 είναι το κύριο item της χρονιάς και ήδη έχουμε αρχίσει να τα βλέπουμε σε όλο το Instagram, ήδη έχουν αρχίσει και παίρνουν τη θέση των φορεμάτων μας. Ποια παντελόνια είναι όμως αυτά που θα φορεθούν πιο πολύ; Ποια θα κόψουν το νήμα στην κούρσα της δημοφιλίας; Η απάντηση είναι στην παρακάτω λίστα, όπου με λίγη βοήθεια από τις «φίλες» μας στο Instagram, σου δίνουμε και styling tips. Κράτα σημειώσεις!

1. Τζιν λίγο oversized και μακριά

2. Υφασμάτινα με ρίγες

3. Με πιέτες ή κουφόπιετες

4. Μαλακά υφασμάτινα, αλλά όχι σε στιλ φόρμας

5. Με πολύ φαρδιά μπατζάκια

Δες στην παρακάτω gallery τα πιο updated wide led παντελόνια και αγόρασέ τα εδώ!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.