ΣΤΙΛ SHOPPING

Shopping Alert: Το τζιν παντελόνι που λατρεύουν τα It girls


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

6 Σεπτεμβρίου 2023

Shopping Alert: Το τζιν παντελόνι που λατρεύουν τα It girls
Instagram/tinvcb
Η Σελένα Γκόμεζ μπήκε στο club των εραστών του wide leg τζιν παντελονιού

Από την περσινή σεζόν έχουμε δει αυτό το νέο στιλ τζιν παντελονιού να ανεβαίνει στις προτιμήσεις των It girls αργά, αλλά σταθερά. Μπορεί να πέρασε σχεδόν ανώδυνα στο υποσυνείδητο των καταναλωτών ότι τα φαρδιά τζιν παντελόνια είναι πλέον τάση, εφόσον είχαν συνηθίσει να τα βλέπουν στις πιο νεαρές ηλικίες για αρκετά χρόνια. Φέτος όμως είναι η χρονιά τους.

Δεν μιλάμε για τα τζιν παντελόνια καμπάνα, ούτε για τα boyfriend, μιλάμε για τα τζιν παντελόνια, τα οποία είναι είτε με μεσαία μέση, είτε χαμηλόμεσα, που έχουν φαρδιά μπατζάκια σε όλο το μήκος του παντελονιού, με μια μεγαλύτερη καμπάνα στο τελείωμα. Είναι πολύ στιλάτα και μπορούν να φορεθούν με πολλά και διαφορετικά στιλ. Φυσικά το ίσιο τζιν παντελόνι ακόμα είναι μαζί μας και είναι πολύ hot, όπως και το skinny, το οποίο αρχίζει και «χάνει μετοχές» γρήγορα. Η Σελένα Γκόμεζ πάντως λατρεύει το φαρδύ τζιν παντελόνι της, όπως φαίνεται και από την παρακάτω φωτογραφία.

Jenny.Gr
Instagram/selenagomez

Δες στην παρακάτω λίστα τα πιο upgraded φαρδιά τζιν παντελόνια και αγόρασε το αγαπημένο σου!

1. Tommy Hilfiger - Με πιέτες - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

2. ba&sh - Wide Leg "Mellou" Denim Blue - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

3. Funky Buddha - Wide Leg Μπλε - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

4. Rinascimento - Σκούρο μπλε Relaxed Fit - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.