ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Τα παπούτσια που «ορκίζονται» τα It girls αυτό το φθινόπωρο


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

24 Αυγούστου 2023

Τα παπούτσια που «ορκίζονται» τα It girls αυτό το φθινόπωρο
Instagram/maryljean
Τα 5 στιλ παπουτσιών που θα φοράνε τα It girls αυτή τη σεζόν

Όλες οι influencers δεν είναι It girls, αλλά όλα τα It girls είναι influencers. Αυτά τα κορίτσια, τα οποία όπου βρεθούν και όπου σταθούν περικυκλώνονται από παπαράτσι και κοινούς θνητούς για μια φωτογραφία, διαμορφώνουν ηθελημένα ή άθελα τους τις τάσεις της μόδας σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό από τους σχεδιαστές. Μπορούν να «θάψουν» μια τάση ή έναν οίκο και από την άλλη μπορούν να αναβιώσουν trends, να υποστηρίξουν σχεδιαστές, να δημιουργήσουν τάσεις και γενικά να επηρεάσουν το κοινό με τις προσωπικές επιλογές τους.

Ανάμεσα σε αυτά τα κορίτσια θα δούμε την Κέιτι Χολμς, την Χέιλι Μπίμπερ, την Κένταλ Τζέννερ, την Τζίτζι και Μπέλα Χαντίντ και μερικές ακόμα. Αυτά τα -παγκόσμια- It girls λοιπόν έχουν επιλέξει για τη σεζόν που έρχεται τα αγαπημένα τους παπούτσια, αλλά προφανώς κανείς δεν μας λέει πως στη μέση του φθινοπώρου δε θα προσθέσουν και κάποιο ακόμα. Στην παρακάτω λίστα θα δεις τα 5 στιλ παπουτσιών στα οποία «ορκίζονται» τα It girls το φετινό φθινόπωρο. Κράτα σημειώσεις!

1. Ανοιχτόχρωμες μπαλαρίνες

2. Χαμηλά loafers

3. Ψηλοτάκουνες μπότες

4. Slingbacks με kitten heels

5. Vintage sneakers

Δες στην παρακάτω gallery τα πιο hot φθινοπωρινά χρώματα!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.