UPDATE #NOW

H Τζίτζι Χαντίντ για τη νόσο του Lyme της αδερφής της Μπέλα: «Μόλις τελείωσε μια μακρά θεραπεία»


JTeam

3 Αυγούστου 2023

H Τζίτζι Χαντίντ για τη νόσο του Lyme της αδερφής της Μπέλα: «Μόλις τελείωσε μια μακρά θεραπεία»
@gigihadid / instagram
H Μπέλα Χαντίντ μετά τον χωρισμό της, ακολουθεί εντατικές θεραπείες για τη νόσο της

Είναι γνωστή η μάχη της οικογένειας Χαντίντ με τη νόσο του Lyme. Πρόκειται για μια ασθένεια που προκαλείται από το βακτήριο Borrelia burgdorferi. Το βακτήριο αυτό μεταδίδεται μέσω τσιμπήματος από το τσιμπούρι Ixodes ricinus. Τόσο οι νύμφες όσο και τα ενήλικα τσιμπούρια μπορεί να είναι φορείς της βορρελίωσης (νόσο του Lyme). Μερικά από τα συμπτώματα είναι ο πυρετός, η ναυτία, η ζάλη, η κόπωση, δερματικά εξανθήματα και υπάρχουν και επιπλοκές.

Το διάσημο μοντέλο μίλησε για πρώτη φορά για την ασθένεια της όταν ήταν 19 ετών, ενώ από την ίδια πάθηση ταλαιπωρείται και η μητέρα της, αλλά και η αδερφή της.

Το τελευταίο διάστημα η Μπέλα έχει αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά και από τις πασαρέλες, προκειμένου να εστιάσει στην υγεία της, και τη θεραπεία. Πριν από μερικές ημέρες μάλιστα, ανακοινώθηκε και ο χωρισμός της Μπέλα με τον σύντροφο της Μαρκ Κάλμαν, για τους ίδιους λόγους. Προκειμένου δηλαδή να αφοσιωθεί στον εαυτό της και την διαχείριση της νόσου.

Jenny.Gr
Splash News


Αυτή τη φορά, η Τζίτζι είχε δημοσιεύσει μια εικόνα με την Μπέλα από παλιότερη πασαρέλα τους, δηλώνοντας την ανυπομονησία της να επιστρέψει η αδερφή της στα catwalks. Ωστόσο ένιωσε την ανάγκη να διευκρινίσει και να ξεκαθαρίσει πως δεν θέλει να πιέσει την αδερφή της για την επιστροφή στη μόδα, -αλλά να πάρει τον χρόνο της, και όταν νιώσει έτοιμη να είναι και πάλι πρώτο πρόσωπο στα κορυφαία brands.

«Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα σχετικά με αυτό το ποστ από την προηγούμενη εβδομάδα», δήλωσε η Τζίτζι αρχικά.
«Η Μπέλα μόλις τέλειωσε μια μακρά και δραστική θεραπεία για τη νόσο του Lyme. Δεν θα ήθελα ο κόσμος να πιστέψει πως αυτή η ανάρτηση μου σηματοδοτεί την επιστροφή της, στην επόμενη σεζόν. Είμαι πολύ περήφανη για εκείνη και πάρα πολύ ενθουσιασμένη για την επιστροφή της, όταν φυσικά εκείνη νιώσει έτοιμη», συμπλήρωσε.

Jenny.Gr


Το 2021, η Μπέλα μοιράστηκε στιγμιότυπα από τη ζωή της, δείχνοντας πως είναι να ζεις με τη συγκεκριμένη χρόνια ασθένεια. «Ζώντας με μερικές χρόνιες αυτοάνοσες ασθένειες, βρίσκω πάντα χρόνο για τους ορούς μου», είχε αναφέρει τότε.

Να σημειωθεί πως το διάσημο μοντέλο, αντιμετωπίζει και θέματα ψυχικής υγείας, όπως κατάθλιψη και διαταραχές άγχους. Η Μπέλα ποτέ δεν έκρυψε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει, και χωρίς δισταγμό δείχνει ξανά ευάλωτες στιγμές της υγείας της, τόσο της σωματικής της, όσο και της ψυχικής. Όσο εμείς θαυμάζουμε την καριέρα της και την εμφάνιση της, ίσως είναι στιγμή να δείξουμε ακόμη περισσότερη κατανόηση και υποστήριξη σε αυτές τις δύσκολες στιγμές της.