CELEBRITIES

Μπέλα Χαντίντ και Μαρκ Κάλμαν: Τίτλοι τέλους στη σχέση τους - Η μάχη του μοντέλου με τη νόσο του Lyme


JTeam

20 Ιουλίου 2023

Μπέλα Χαντίντ και Μαρκ Κάλμαν: Τίτλοι τέλους στη σχέση τους - Η μάχη του μοντέλου με τη νόσο του Lyme
Splash News
Οι απανωτοί χωρισμοί στο Χόλιγουντ συνεχίζονται - Μετά την Βεργκάρα, και την Γκράντε, σειρά παίρνει η Μπέλα Χαντίντ

Μετά τη σύλληψη της αδερφή της σε αεροδρόμιο της Καραϊβικής για κατοχή μαριχουάνας, στο προσκήνιο έρχεται η Μπέλα Χαντίντ, με αφορμή τον χωρισμό της από τον Μαρκ Κάλμαν.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της PageSix, το διάσημο ζευγάρι χώρισε ύστερα από 2 χρόνια σχέσης, καθώς τα προβλήματα ανάμεσα τους ήταν αξεπέραστα. Συγκεκριμένα, κοντινές πηγές του ζευγαριού αναφέρουν πως Μπέλα και Μαρκ έχουν χωρίσει σε φιλικό κλίμα, καθώς η μάχη του μοντέλου με τη νόσο του Lyme δεν άφηνε περιθώρια ελεύθερου χρόνου και καλοπέρασης, με την ίδια να επικεντρώνεται στην υγεία της.


«Ένιωσαν πως η σχέση έκανε τον κύκλο της. Επίσης η Μπέλα θέλει να αφοσιωθεί στην υγεία της και έχει λάβει ιατρική άδεια προκειμένου να εστιάσει στην καταπολέμηση και στη θεραπεία της νόσου της», αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.

Τι είναι η νόσος του Lyme από την οποία πάσχει η Χαντίντ

Το διάσημο μοντέλο μίλησε για πρώτη φορά για την ασθένεια της όταν ήταν 19 ετών, ενώ από την ίδια πάθηση ταλαιπωρείται και η μητέρα της, αλλά και η αδερφή της.

Η Βορρελίωση ή Νόσος του Lyme είναι μια ασθένεια που προκαλείται από το βακτήριο Borrelia burgdorferi. Το βακτήριο αυτό μεταδίδεται μέσω τσιμπήματος από το τσιμπούρι Ixodes ricinus. Τόσο οι νύμφες όσο και τα ενήλικα τσιμπούρια μπορεί να είναι φορείς της βορρελίωσης. Μερικά από τα συμπτώματα είναι ο πυρετός, η ναυτία, η ζάλη, η κόπωση, δερματικά εξανθήματα και υπάρχουν και επιπλοκές.

Jenny.Gr
Splash News


Επιστρέφοντας στη σχέση της Μπέλα με τον Μαρκ, οι δυο τους είχαν κυκλοφορήσει για πρώτη φορά μαζί το 2019 και έδειχναν ιδιαίτερα ερωτευμένοι -κάτι που επιβεβαιώνουν μέχρι και σήμερα οι κοντινοί τους φίλοι:

«Ήταν πολύ ερωτευμένοι, αλλά η σχέση τους τελικά πήρε τον δρόμο της και αποφάσισαν να δώσουν τέλος. Η Μπέλα είναι ένα πολύ καλό άτομο, αλλά παλεύει με την πίεση της φήμης. Προσπαθεί να φροντίσει τον εαυτό της μετά τον χωρισμό τους».

Η ίδια πηγή πρόσθεσε: «Πριν από εννέα μήνες, η ίδια αποφάσισε ότι ήθελε να σταματήσει να πίνει, οπότε και το έκανε. Είναι νηφάλια εδώ και εννέα μήνες και δεν είχε ποτέ πρόβλημα με το αλκοόλ ή τα ναρκωτικά. Η Μπέλα δεν βρίσκεται σε κέντρο αποτοξίνωσης».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.