UPDATE #NOW

Τζίτζι Χαντίντ: Συνελήφθη σε αεροδρόμιο της Καραϊβικής για κατοχή μαριχουάνας


JTeam

19 Ιουλίου 2023

Τζίτζι Χαντίντ: Συνελήφθη σε αεροδρόμιο της Καραϊβικής για κατοχή μαριχουάνας
Splash News
Το διάσημο μοντέλο εμφανίστηκε στο δικαστήριο, δήλωσε ένοχη και της επιβλήθηκε πρόστιμο

Πριν από λίγες ημέρες, η Τζίτζι Χαντίντ ταξίδεψε με παρέα μέχρι τα νησιά Κέιμαν, προκειμένου να περάσει ξέγνοιαστες καλοκαιρινές στιγμές στις ακτές της Καραϊβικής. Τελικά όμως κατέληξε με χειροπέδες, καθώς οι αρχές των νησιών προχώρησαν σε έλεγχο των αποσκευών της και βρήκαν μικρή ποσότητα κάνναβης, όπως επίσης και συσκευές για το κάπνισμα της.


Ο έλεγχος από τους τελωνειακούς υπάλληλους του αεροδρομίου συνέβη στις 10 Ιουλίου, ωστόσο η είδηση έγινε τώρα γνωστή. Όπως αναφέρεται στο PageSix, μια τυπική σάρωση των αποσκευών, έδειξε «κάτι ύποπτο» και έτσι οι αρχές προχώρησαν σε αναλυτικότερο έλεγχο.

Σύμφωνα με τους νόμους των συγκεκριμένων νησιών στην Καραϊβική, οι αρχές προχώρησαν στην σύλληψη του μοντέλου και μιας φίλης της, με την κατηγορία της εισαγωγής κάνναβης και της εισαγωγής σκευών για το κάπνισμα της κάνναβης.

«Η Τζίτζι Χαντίντ αγόρασε τη μαριχουάνα νόμιμα στη Νέα Υόρκη με ιατρική άδεια», δήλωσε ο εκπρόσωπός της στην Washington Post, προσθέτοντας ότι η ιατρική χρήση της μαριχουάνας είναι νόμιμη στα νησιά Κέιμαν από το 2017.

Το μοντέλο, τελικά, αφέθηκε ελεύθερο, εν αναμονή της ποινικής δίωξης, ενώ κατέβαλε εγγύηση. Το ίδιο και η φίλη της. Η Τζίτζι Χαντίντ εμφανίστηκε στο δικαστήριο στις 12 Ιουλίου και δήλωσε ένοχη. Μέχρι ώρας, της επιβλήθηκε πρόστιμο 1.000 δολαρίων, τόσο στην ίδια, όσο και στη φίλη της.

Στιγμιότυπα της Τζίτζι Χαντίντ από τις διακοπές της στην Καραϊβική