UPDATE

H Gigi Hadid μας ξανασυστήνεται και μιλά για όλα: Από τη νέα της καριέρα έως την ψυχοθεραπεία


Τόνια Τζάφερη

22 Φεβρουαρίου 2023

H Gigi Hadid μας ξανασυστήνεται και μιλά για όλα: Από τη νέα της καριέρα έως την ψυχοθεραπεία
Mario Sorrenti / @elleusa
Πόσο έχει αλλάξει η ζωή του διάσημου μοντέλου, αλλά και πώς βιώνει τη νέα της καθημερινότητα ως σχεδιάστρια και μητέρα

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη και φωτογράφηση στο @elleusa παραχώρησε η Gigi Hadid, η οποία μίλησε μεταξύ άλλων, για τη νέα της καριέρα στη μόδα, αυτή τη φορά από τον ρόλο της σχεδιάστριας, τη φήμη, την ψυχοθεραπεία αλλά και τη σημασία της οικογένειας.

«Μέσα από δάκρυα, χαρά και σκληρή δουλειά, το μοντέλο που μετατράπηκε σε σχεδιάστρια, ονειρεύεται ξανά τη ζωή της», αναφέρεται στη συνέντευξη που μόλις κυκλοφόρησε στο αμερικανικό Elle, ενώ η συζήτηση ξεκινά με τη νέα της καθημερινότητα ως σχεδιάστρια. «Έχει την ίδια έντονη επαγγελματική ηθική, μια ήσυχη και ταυτόχρονα goofy πλευρά, βαθιά αγάπη για την οικογένεια, και θέληση να μαθαίνει», δηλώνει αρχικά η editor Adrienne Gaffney για την Hadid.

Jenny.Gr
Mario Sorrenti / @elleusa


To περασμένο φθινόπωρο η Gigi, στα 27 της χρόνια, λάνσαρε τη δική της σειρά ρούχων από κασμίρι, την Guest In Residence. Πρόκειται για ένα brand που στοχεύει στη βιωσιμότητα των ρούχων και παρουσιάζει διαχρονικά κομμάτια και δημιουργήθηκαν για να φοριούνται επί χρόνια. Η Gigi εμπνεύστηκε αυτό το εγχείρημα, βασιζόμενη σε όλα όσα έχει μάθει, μέσα από τις μακρόχρονες συνεργασίες της με κορυφαίους designers όπως ο Tommy Hilfiger και η Donatella Versace.

Αυτό που αγαπά περισσότερο όμως μέσα από την νέα της καριέρα, είναι η ρουτίνα και η σταθερότητα που έχει αποκτήσει, την οποία στο παρελθόν ως μοντέλο δεν είχε. Η αλλαγή στην καριέρα της, ήρθε κατά τη διάρκεια της πανδημίας, όταν και υποδέχτηκε την κόρη της, ενώ παράλληλα είχε χρόνο να αναθεωρήσει και να σκεφτεί πώς ακριβώς ένα reset στην καριέρα της θα μπορούσε να βελτιώσει τη ζωή της.

Jenny.Gr
Mario Sorrenti / @elleusa


«Έμεινα έγκυος και τότε ξεκίνησα να σκέφτομαι τι θέλω να κάνω μετά στη ζωή μου, όταν ο κόσμος ανοίξει και πάλι», δήλωσε αρχικά η Hadid. «Ήθελα να έχω ένα σταθερό πρόγραμμα και όχι να βρίσκομαι κάθε εβδομάδα σε διαφορετική χώρα. Τώρα η ζωή μου είναι σταθερή, έχω το γραφείο μου, γνωρίζω τους πάντες εδώ και δεν χρειάζεται να έχω μια συγκεκριμένη εμφάνιση όποτε έρχομαι. Είναι κάτι πολύ διαφορετικό για μένα όλο αυτό και ήταν η κατάλληλη στιγμή, γιατί ήμουν έτοιμη για κάτι τέτοιο», συμπλήρωσε η Gigi για τη νέα της επαγγελματική ζωή.

Το γραφείο της βρίσκεται στο Manhattan, ενώ την ημέρα της συνέντευξης φορούσε ένα φαρδύ Guest In Residence τοπ, με jeans και ugg μπότες. Όσο για τα ρούχα του brand της, η ίδια δήλωσε χαρακτηριστικά πως πρόκειται για απλά κoμμάτια, τα οποία εύκολα κανείς μπορεί να συνδυάσει ανάλογα με το lifestyle και την προσωπικότητά του.

Στη συζήτηση έρχεται και η Donatella Versace, η οποία αποτέλεσε πρότυπο για την Gigi. «Είναι αφεντικό χωρίς ποτέ να είναι αγενής», είπε το γνωστό μοντέλο για την Donatella, η οποία με τη σειρά της αποκαλεί την Gigi, «οικογένειά της». «Είναι μια από τις πιο ευγενικές γυναίκες που γνωρίζω και η οικογένεια είναι τόσο σημαντική για εκείνη, όσο είναι και για μένα», συμπλήρωσε η καταξιωμένη σχεδιάστρια.


Πέρα από το δικό της brand, η Gigi ετοιμάζεται και για τη δεύτερη σεζόν του Next in Fashion, το οποίο θα παρουσιάσει μαζί με τον Tan France, και κάνει πρεμιέρα στις 3 Μαρτίου.

Όσο για την κριτική και τα σχόλια που δέχεται η ίδια δηλώνει πως «έχω συνειδητοποιήσει ότι στην τελική τίποτα δεν μετράει πραγματικά». «Μια φορά η Serena Williams μου είχε πει πως "τίποτα δεν μένει στα media παραπάνω από 3 εβδομάδες". Μπορεί να νιώθεις πως η ζωή σου τελειώνει μετά από κάτι, αλλά είναι λάθος, απλώς θα περάσει», συμπλήρωσε η Hadid, η οποία έχει πάνω από μια δεκαετία στον χώρο των media. «Όταν θα είμαι στο νεκροκρέβατό μου, δεν θα θυμάμαι εκείνη την αμήχανη συνέντευξη που έδωσα στα 19 μου».

Τι είναι αυτό που δεν γνωρίζουμε για σένα, πέρα από τους τίτλους και τα post στα social, ρωτάει η δημοσιογράφος, με την ίδια να βουρκώνει. «Είμαι ένας άνθρωπος που πρέπει να τον έχεις μπροστά σου, για να τον ζήσεις», απαντά εκείνη.

Μεταξύ άλλων η Gigi μιλά για την ψυχοθεραπεία, τα όρια που βάζει στους γύρω της, αλλά και την πάθηση της, την αυτοάνοση θυρεοειδίτιδα Hashimoto.

Jenny.Gr
Mario Sorrenti / @elleusa


Όσο για την κόρη της, δήλωσε πως ο ερχομός της, την έκανε να εκτιμήσει ακόμη και το χάος, να συνεχίσει να μαθαίνει για τη ζωή μαζί της, και να εκτιμά περισσότερο τα όσα της έρχονται. Τέλος, λίγο πριν την πτήση της για το Παρίσι, η Gigi κλείνει λέγοντας πως εξακολουθεί να θέλει να μαθαίνει όλο και περισσότερα για τα πάντα.

TAGS