ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Είσαι άνω των 50; Πώς να φορέσεις το γκρι χρώμα χωρίς να είσαι βαρετή


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

3 Σεπτεμβρίου 2023

Είσαι άνω των 50; Πώς να φορέσεις το γκρι χρώμα χωρίς να είσαι βαρετή
Instagram/venswifestyle
Ωραίο χρώμα, αλλά έχει παγίδες

Το γκρι χρώμα στην πραγματικότητα δεν είναι χρώμα, αλλά τόνος. Όπως το λευκό και το μαύρο, αλλά τείνουμε να το αποκαλούμε χρώμα για δική μας ευκολία. Το γκρι λοιπόν είναι ένα χρώμα που ταιριάζει σε αρκετές αποχρώσεις επιδερμίδας, αλλά εύκολα μπορείς να πέσεις στην κλασική παγίδα του. Ποια είναι αυτή; Μα να γίνει το look σου βαρετό, λόγω χρώματος.

Ναι, δε λέμε ότι για να μην έχεις ένα βαρετό look πρέπει να φοράς πολύχρωμα ρούχα ή έντονα χρώματα. Αντιθέτως ένα μονόχρωμο λευκό σύνολο μπορεί να είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον, όπως και ένα γκρι. Απλά οι γυναίκες -στην Ελλάδα κυρίως- το έχουν συνδέσει με την ηλικία και το συνδυάζουν όσο πιο κλασικά και βαρετά μπορούν για να «μη δώσουν δικαιώματα». Κάποια στιγμή αυτό το αστείο πρέπει να τελειώσει!

Το γκρι ως χρώμα μπορεί να συνδυαστεί εξαιρετικά και με τον εαυτό του και με άλλα χρώματα, αρκεί να αφήσεις ελεύθερη τη φαντασία σου και να μην αφήσεις την όποια προκατάληψη να εμποδίσει το «έργο» σου. Στην παρακάτω λίστα σου έχουμε 4 από τα αγαπημένα μας looks με γκρι χρώμα για γυναίκες άνω των 50, αλλά και όχι μόνο. Κράτα σημειώσεις!

Δες στην παρακάτω gallery τις πιο κομψές, κλασικές καπαρντίνες και διάλεξε την αγαπημένη σου!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.