ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Αγαπάς το minimal στιλ; 4 κομμάτια που ανυπομονείς να φορέσεις


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

13 Σεπτεμβρίου 2023

Αγαπάς το minimal στιλ; 4 κομμάτια που ανυπομονείς να φορέσεις
Instagram/juliesfi
Αν λατρεύεις το minimal στιλ, τότε αυτά τα 4 κομμάτια θα βρίσκονται στην ντουλάπα σου φέτος οπωσδήποτε

Στα shows για τη σεζόν φθινόπωρο/χειμώνας 2023 τον προηγούμενο Φεβρουάριο όλοι είχαμε παρατηρήσει την τάση που επικράτησε για επιστροφή στα πιο βασικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας, μια τάση προς τον μινιμαλισμό, δεν είδαμε πολλά έντονα χρώματα, ούτε εκκεντρικά πατρόν. Σε γενικές γραμμές η προσπάθεια για επιστροφή στην κομψότητα και την υψηλή αισθητική ήταν -οριακά- συντονισμένη.

Αν είσαι λάτρης της Y2K αισθητικής, λυπάμαι αλλά οι επιλογές δεν είναι πάρα πολλές, αν είσαι όμως minimal τύπος και οι καθαρές γραμμές, οι μονοχρωμίες και τα βασικά κομμάτια είναι η αγάπη σου, τότε μπράβο κέρδισες! Οι επιλογές σου αυτή τη σεζόν είναι πολλές και υπάρχουν 4 κομμάτια που είναι σίγουρο πως θα υπάρχουν στην ντουλάπα σου αυτή τη χρονιά, τα οποία ανυπομονείς να φορέσεις. Δες τα στην παρακάτω λίστα και κράτα σημειώσεις!

1. Ελαστικές κορδέλες μαλλιών

2. Μεγάλα και φαρδιά κασκόλ

3. Breton μπλούζες

4. Ουδέτερα και γήινα χρώματα σε πουλόβερ

Δες στην παρακάτω λίστα τα διαχρονικά κομμάτια που μπορείς να αγοράσεις τώρα και να κρατήσεις για πάντα. Κάνε κλικ εδώ και αγόρασέ τα σήμερα!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.