ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Τα φθινοπωρινά looks που ταιριάζουν απόλυτα με φλατ παπούτσια - Θα τα λατρέψεις


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

12 Σεπτεμβρίου 2023

Τα φθινοπωρινά looks που ταιριάζουν απόλυτα με φλατ παπούτσια - Θα τα λατρέψεις
Instagram/fakerstrom
Τα φλατ παπούτσια συνδυάζονται άψογα με αυτά τα φθινοπωρινά looks

Μερικές ματιές να ρίξεις μόνο στα show της σεζόν φθινόπωρο/χειμώνας 2023 θα καταλάβεις την ολική κυριαρχία των φλατ παπουτσιών, έναντι των τακουνιών. Οι μπαλαρίνες, τα loafers και τα sneakers έρχονται να κατατροπώσουν τα στιλέτο, τα χοντρά τακούνια και τις πλατφόρμες.

Σίγουρα υπάρχουν μερικά looks που όταν τα φορέσεις με ψηλοτάκουνο δείχνουν πιο elegant, αυτό δε σημαίνει όμως ότι αν τα φορέσεις με φλατ δε θα δείξουν cool και νεανικά. Όπως παραδέχθηκε και προσφάτως η Ζιζέλ απεχθάνεται να φοράει τακούνια και ζει με τα φλατ της. Τα παπούτσια χωρίς τακούνι αυτή τη σεζόν μπορούν να φορεθούν με τα πάντα, από κοστούμια μέχρι mini φούστες και σε όλες τις περιστάσεις, από το γραφείο μέχρι τον γάμο της κολλητής σου.

Μέχρι να έρθει ο καιρός που οι μπότες θα είναι -σχεδόν- το μοναδικό παπούτσι που θα φοράς, ευχαριστήσου τα αυτούς τους μήνες. Στην παρακάτω λίστα θα βρεις μερικά από τα πιο στιλάτα φθινοπωρινά looks που ταιριάζουν απόλυτα με φλατ παπούτσια και είναι σίγουρο πως θα λατρέψεις. Κράτα σημειώσεις!

Δες στην παρακάτω gallery τα πιο hot sneakers του φθινοπώρου και αγόρασε το αγαπημένο σου εδώ!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.