ΣΤΙΛ STYLING TIPS

3 πανωφόρια που πρέπει να «ξεχάσεις» τη σεζόν φθινόπωρο/χειμώνας 2023


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

8 Σεπτεμβρίου 2023

3 πανωφόρια που πρέπει να «ξεχάσεις» τη σεζόν φθινόπωρο/χειμώνας 2023
Instagram/zinafashionvibe
Κάθε χρόνο λέμε «αντίο» σε μερικά κομμάτια μέχρι να ανταμώσουμε ξανά στο μέλλον. Αυτή τη σεζόν είναι σίγουρα αυτά τα 3 πανωφόρια

Καλωσορίζουμε τη σεζόν φθινόπωρο/χειμώνας 2023 και την ευχαριστούμε για τα πολύ όμορφα ρούχα και τις διαχρονικές τάσεις που φέρνει μαζί της. Κομμάτια που τα έχουμε στην ντουλάπα μας εδώ και πολλά χρόνια, είναι πλέον τάσεις, όχι απλά βασικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας. Αυτό βέβαια σημαίνει πως μερικά ρούχα που είχαμε αγοράσει και ήταν μεγάλα trend μέχρι πέρυσι, πλέον δεν φοριούνται. Το «δεν φοριούνται» ίσως ακούγεται πολύ σκληρό. Φυσικά και μπορείς να τα φορέσεις, απλά να γνωρίζεις ότι δεν είναι updated, αλλά dated.

Τα κομμάτια λοιπόν που είναι το κεντρικό θέμα σε κάθε φθινοπωρινό σύνολο, είναι τα πανωφόρια. Ο έρωτας για τα πανωφόρια αυτή τη σεζόν είναι μεγάλος και είδαμε πάρα πολλά ενδιαφέροντα στις πασαρέλες. Υπάρχουν όμως 3 στιλ που πλέον καλό είναι να τα αφήσεις στην σοφίτα για μελλοντική χρήση, διότι η μόδα είναι ρόδα και γυρίζει. Ποιος δε θα ήθελε ένα δικό του vintage κομμάτι; Στην παρακάτω λίστα λοιπόν θα βρεις τα 3 πανωφόρια που θέλεις να ξεχάσεις για αυτή τη σεζόν. Κράτα σημειώσεις!

1. Τα πόντο - Δοκίμασε καλύτερα μια καπαρντίνα

2. Τα military jackets - Φόρεσε για αλλαγή ένα oversized blazer

3. Τα μοντγκόμερι - Επένδυσε σε ένα maxi παλτό

Δες στην παρακάτω gallery τα 4 Musta have τζιν παντελόνια και αγόρασε το αγαπημένο σου εδώ!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.