ΣΤΙΛ STYLING TIPS

In between: 5 κομμάτια της καλοκαιρινής γκαρνταρόμπας που μπορείς να φορέσεις και το φθινόπωρο


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

9 Σεπτεμβρίου 2023

In between: 5 κομμάτια της καλοκαιρινής γκαρνταρόμπας που μπορείς να φορέσεις και το φθινόπωρο
Instagram/tinvcb
Φυσικά και μπορείς να φορέσεις τα καλοκαιρινά σου το φθινόπωρο

Και το φθινόπωρο ήρθε, αλλά εσύ ακόμα έχεις στην ντουλάπα σου τα καλοκαιρινά. Και πώς να μη τα έχεις, αφού πριν λίγες ημέρες η θερμοκρασία ήταν αρκετά ψηλή. Ας το παραδεχτούμε, υπάρχουν ορισμένα κομμάτια από την καλοκαιρινή μας γκαρνταρόμπα, που παραμένουν σε «θέση μάχης» για -σχεδόν- όλη τη σεζόν και μας αρέσει πολύ αυτό.

Τα φθινοπωρινά σύνολα χαρακτηρίζονται και από το layering, δηλαδή την τεχνική που φοράς το ένα κομμάτι πάνω από το άλλο. Με τέτοιες μεταπτώσεις θερμοκρασίας είναι αναγκαίο, αλλά εκτός αυτού, είναι και πολύ στιλάτο. Στο layering λοιπόν μπορείς εύκολα να ενσωματώσεις μερικά καλοκαιρινά κομμάτια σου και να τα κάνεις φθινοπωρινά κατά κάποιον τρόπο. Εκτός του ότι είναι sustainable, είναι ευεργετικό για την τσέπη σου και δίνει μια πιο φρέσκια και ανάλαφρη νότα στο look σου.Στην παρακάτω λίστα θα δεις ποια είναι τα 5 βασικά καλοκαιρινά κομμάτια που μπορούμε να μεταφέρουμε από την ηλιόλουστη εποχή τους, στο φθινόπωρο. Οι «φίλες» μας στο Instagram μας βοήθησαν πολύ. Κράτα σημειώσεις!

1. Η μεταξωτή maxi ή midi φούστα

2. Το λευκό τζιν παντελόνι

3. Το tank top

4. Το βαμβακερό πουκάμισο

5. Το crop top

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.