ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Φθινοπωρινά dos and don'ts: Πες «όχι» σε αυτά τα 4 κομμάτια


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

6 Σεπτεμβρίου 2023

Φθινοπωρινά dos and don'ts: Πες «όχι» σε αυτά τα 4 κομμάτια
Instagram/leiasfez
Σε ποια φθινοπωρινά κομμάτια λέμε όχι

Μπορεί τις δύο τελευταίες ημέρες να αισθανθήκαμε την έλευση του φθινοπώρου, αλλά αυτό δε σημαίνει πως είναι ακόμα καλοκαίρι - όσο και αν μερικοί από εμάς το θέλουν. Το φθινόπωρο τα ρούχα μας, μαζί με τη διάθεσή μας κάπως «σκοτεινιάζουν», κάπως γίνονται πιο στιβαρά και γραμμικά, κάπως σα να μπαίνουν και αυτά σε καλούπια, όπως και η καθημερινότητά μας.

Το φθινόπωρο λοιπόν αφήνουμε πίσω τον ανέμελο εαυτό μας και δίνουμε βάση σε πιο σταθερά και βασικά πράγματα. Ακριβώς αυτό συμβαίνει και στα ρούχα. Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι επιστρέψαμε στην εργασία μας, αλλά χρειαζόμαστε και πιο βαριά ρούχα για την ψύχρα, τα οποία -λόγω βάρους- είναι και πιο γραμμικά. Σε γενικές γραμμές προφανώς και μπορείς να φορέσεις ό,τι θέλεις, απλά είναι πολύ πιο πρακτικό και συνηθισμένο, το φθινόπωρο να γίνεται μια στροφή στο καθημερινό μας στιλ. Στην παρακάτω λίστα θα δεις τα 4 κομμάτια που καλό θα είναι να αποφεύγεις να φοράς το φθινόπωρο για να τα έχεις στο μυαλό σου και να τα επεξεργαστείς. Κράτα σημειώσεις!

Όχι στο λινό φόρεμα/παντελόνι/σορτσάκι/κλπ - Ναι στο δέρμα

Όχι στις εσπαντρίγιες - Ναι στα μυτερά μποτάκια

Όχι στις παγιέτες - Ναι στα μουντά χρώματα

Όχι στις ψάθινες τσάντες - Ναι στις δερμάτινες τσάντες

Δες στην παρακάτω gallery τις πιο hot μπότες του φθινοπώρου!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.