ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η Ζιζέλ «ξέχασε» το παντελόνι της και βαρέθηκε τα ψηλοτάκουνα


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

11 Σεπτεμβρίου 2023

Η Ζιζέλ «ξέχασε» το παντελόνι της και βαρέθηκε τα ψηλοτάκουνα
GETTY IMAGES
Η Ζιζέλ πρωτοτυπεί και φοράει τζιν jacket χωρίς παντελόνι

Η Ζιζέλ, ένα από τα πιο διάσημα μοντέλα του πλανήτη, αποφάσισε να μας δείξει πως ακόμα και σήμερα είναι το ίδιο trend setter κορίτσι που ήταν και πριν δεκαπέντε χρόνια. Η Ζιζέλ εμφανίστηκε σε μια εκδήλωση φορώντας το τζιν jacket της και μόνο αυτό. Η αλήθεια είναι ότι δεν το είχαμε δει ξανά αυτό -τουλάχιστον από celebrity.

Το Σάββατο το διάσημο μοντέλο ήταν οικοδέσποινα ενός δείπνου για το denim brand Frame, κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης. Οπότε αφού μιλάμε για denim brand, η Ζιζέλ το σκέφτηκε πάρα πολύ σωστά και αποφάσισε να φορέσει μόνο ένα oversized τζιν jacket, χωρίς κάτι από κάτω. Έχει γίνει της μόδας να μην φοράς παντελόνι ή φούστα, αλλά μόνο το εσώρουχό σου σίγουρα, απλά δεν είχαμε ξαναδεί την εκδοχή με το τζιν jacket. Η Ζιζέλ συνδύασε το πανωφόρι με ένα μαύρο σουτιέν και μαύρα δερμάτινα, ψηλοτάκουνα τσόκαρα.

Jenny.Gr
GETTY IMAGES

Μιλώντας στο WWD στο event η Ζιζέλ μίλησε για το προσωπικό της στιλ και την «απέχθειά» της στα ψηλοτάκουνα. Προτιμάει να τα φοράει μόνο στη δουλειά ή για χάρη των ποδιών αν είναι να πάει κάπου «καλά». Επίσης ανέφερε πως τα ρούχα που δεν της παρέχουν άνεση, δεν έχουν καμία θέση στην ντουλάπα της

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.