CELEBRITIES

Μπιάνκα Σενσόρι: Με μαξιλάρι στους δρόμους της Ιταλίας - «Ας τη βοηθήσει κάποιος»


JTeam

8 Σεπτεμβρίου 2023

Μπιάνκα Σενσόρι: Με μαξιλάρι στους δρόμους της Ιταλίας - «Ας τη βοηθήσει κάποιος»
Λίγες ημέρες μετά το περιστατικό στην Βενετία, Μπίανκα Σενσόρι και Κάνιε Γουέστ στο προσκήνιο, για τους λάθος λόγους

Στα πρωτοσέλιδα των διεθνών tabloits πρωταγωνιστεί η σύντροφος του Κάνιε Γουέστ, Μπίανκα Σενσόρι, και δυστυχώς βρίσκεται για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα στο προσκήνιο, για όλους τους λάθος λόγους. Μετά το περιστατικό στην Βενετία, με τον Γουέστ να έχει κατεβασμένο το παντελόνι του και την Μπιάνκα ανάμεσα στα πόδια του, κάνοντας τους πάντες να μιλούν για δημόσιο στοματικό σεξ -έρχεται μια ακόμη εμφάνιση που προκαλεί σχόλια, και έντονο ενδιαφέρον.

Αφού τους απαγορεύτηκε η είσοδος από εταιρεία σκαφών στη Βενετία, το διάσημο ζευγάρι εντοπίστηκε και πάλι στους δρόμους της γειτονικής χώρας, με μια εμφάνιση που προκαλεί λίγο - πολύ αμηχανία, αλλά και ανησυχία. Συγκεκριμένα, Κάνιε Γουέστ και Μπίανκα Σενσόρι, κυκλοφόρησαν πριν από μερικές ώρες, με τον Γουέστ να διατηρεί τα total black outfits του, και την Μπίανκα, να φορά ένα καλσόν και ένα μαξιλάρι για το σύνολο της.

Και προφανώς, δεν είμαστε εμείς εκείνοι που θα κρίνουμε τι επιλέγει κανείς να φορέσει, ωστόσο αξίζει να δούμε το συγκεκριμένο περιστατικό, από μια πιο κοντινή ματιά. Είναι γεγονός πως η ίδια η Μπίανκα έχει μεγάλη ανάγκη να τραβά τα βλέμματα επάνω της, ακόμη και αν αυτό την οδηγεί σε πιο «ακραίες επιλογές», όπως το να εμφανιστεί στους δρόμους γυμνή ή να κρατήσει απλά μπροστά στο στήθος της ένα μαξιλάρι.

Από την άλλη όμως, δεν μπορούμε να παραβλέψουμε το γεγονός πως είναι σύντροφος του Κάνιε Γουέστ, και η ιστορία έχει δείξει πως ο συγκεκριμένος τύπος, διακρίνεται για τις χειριστικές συμπεριφορές του. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν πως ο Κάνιε βρίσκεται πίσω από τις αλλόκοτες εμφανίσεις της Σενσόρι, αφού και ο ίδιος αναζητά την προσοχή και θέλει να βρίσκεται στο επίκεντρο, μετά την καταστροφή της καριέρας του.

Στο παρελθόν ο Γουέστ «έχει στιλιζάρει και την Κιμ Καρντάσιαν» αναφέρουν τα δημοσιεύματα, κάνοντας μια έμμεση αναφορά στην χειριστική συμπεριφορά του ράπερ, ο οποίος θέλει να πλαισιώνει και να παρουσιάζει τις συζύγους του με έναν συγκεκριμένο τρόπο. «Χρησιμοποιεί τις γυναίκες που έχει δίπλα του, για να τραβήξει την προσοχή και να το παίξει ανατρεπτικός», είναι ένα από τα σχόλια χρηστών που ξεχωρίζουν στο Χ (twitter).

«Αισθάνομαι πως ο Κάνιε, την οδηγεί σε αυτά τα looks», αναφέρει ένας άλλος χρήστης, ενώ και πάλι έχει αποδειχθεί πως οι γυναίκες που κάποτε βρέθηκαν σε σχέση με τον ράπερ, όταν χώρισαν ανέδειξαν πραγματικά το στιλ και την προσωπικότητα τους, χωρίς να επισκιάζονται από τις «τολμηρές του απόψεις και επιλογές».

Να σημειωθεί πως η αρχιτέκτονας Μπιάνκα, κυκλοφόρησε με το μαξιλάρι καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας, ενώ την ίδια στιγμή θαυμαστές και μη του διάσημου ζευγαριού, κάνουν την έκκληση τους για ψυχική βοήθεια στην 28χρονη σύντροφο του Γουέστ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.