ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Τα 4 updated κομμάτια που αποκτούν «χαρακτήρα» αν τα αγοράσεις second hand


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

10 Σεπτεμβρίου 2023

Τα 4 updated κομμάτια που αποκτούν «χαρακτήρα» αν τα αγοράσεις second hand
Instagram/leiasfez
Αν απαξιώνεις το second hand, ξανασκέψου το

Αυτή η σεζόν, όπως μας παρουσιάστηκε στις πασαρέλες τον περασμένο χειμώνα, έχει να κάνει με την ισορροπία, τη διαχρονικότητα, την κομψότητα και την αυτοέκφραση πάνω σε έναν -σχεδόν- βασικό καμβά. Τα κομμάτια ήταν στην πλειοψηφία τους κλασικά, κομμάτια δηλαδή που όλοι είχαμε ή έχουμε στις ντουλάπες μας, τα οποία μπορούν να δεχθούν πολύ προσωπικό styling για να βγει το προσωπικό στιλ του καθενός.

Επειδή ακριβώς πολλά από τα ρούχα στις συλλογές των σχεδιαστών ήταν εμπνευσμένα από διαχρονικά κομμάτια ή από κομμάτια του παρελθόντος, μπορούμε πολύ εύκολα να τα βρούμε και σε καταστήματα second hand. Αν ακόμα δεν έχεις πάει, καλό θα είναι να κάνεις την αρχή, διότι μπορεί να βρεις θησαυρούς εκεί μέσα και επίσης είναι εξαιρετικά sustainable και οικονομικό. Υπάρχουν 4 συγκεκριμένα κομμάτια που ναι μεν είναι πάρα πολύ σικάτα αν τα αγοράσεις καινούργια, αλλά αποκτούν χαρακτήρα αν τα αγοράσεις από ένα μαγαζί second hand. Συνέχισε να διαβάσεις και ανακάλυψέ τα όλα στην παρακάτω λίστα.

1. Το δερμάτινο jacket

Jenny.Gr

Isabel Marant

splashnews.com

2. Το χαλαρό τζιν παντελόνι

Jenny.Gr

Gucci

splashnews.com

3. Το oversized blazer

Jenny.Gr

Valentino

splashnews.com

4. Το βελούδινο φόρεμα

Jenny.Gr

Erdem

splashnews.com

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.