ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Fall-ing: 6 Items που χρειάζεσαι για μια ενημερωμένη φθινοπωρινή ντουλάπα


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

21 Σεπτεμβρίου 2023

Fall-ing: 6 Items που χρειάζεσαι για μια ενημερωμένη φθινοπωρινή ντουλάπα
Instagram/alisontoby
Η ντουλάπα σου για να φαίνεται ενημερωμένη χρειάζεται μόνο αυτά τα 6 items

Κάθε σεζόν έχουμε τις νέες τάσεις, όλα αυτά τα καινούργια στιλ, τα διαφορετικά μήκη και υφάσματα, οι νέοι συνδυασμοί χρωμάτων και όλα αυτά που ορίζουν την μόδα στη νέα σεζόν που έρχεται. Φυσικά και ανάμεσά τους πάντα θα υπάρχουν τα βασικά κομμάτια μιας ντουλάπας, τα οποία όσα χρόνια και αν περάσουν παραμένουν μια σταθερή αξία.

Αν όμως δε σου αρέσει κάθε σεζόν, δηλαδή δύο φορές τον χρόνο, να αλλάζεις σχεδόν όλη σου την γκαρνταρόμπα -εκτός από τα βασικά κομμάτια- και να αγοράσεις μια ολοκαίνουργια που να συνάδει με τις νέες τάσεις, τότε αυτό που έχεις να κάνεις είναι πάρα πολύ απλό. Έχεις επενδύσει στα basic κομμάτια της ντουλάπας σου, οπότε έχεις μια εξαιρετική βάση πάνω στην οποία μπορείς να «παίξεις». Διαλέγεις ποιες από τις τάσεις ταιριάζουν με την προσωπική σου αισθητική και της εντάσεις αναλόγως στα look σου.

Στην παρακάτω λίστα σου έχουμε όλα εκείνα τα κομμάτια που θα σε βοηθήσουν να αναβαθμίσεις την ντουλάπα σου, χωρίς να χρειαστεί να ψωνίσεις ολόκληρη την γκαρνταρόμπα από την αρχή για να είσαι updated. Κράτα σημειώσεις και επένδυσε έξυπνα!

1. Οι μπαλαρίνες

2. Τα «φουσκωτά» κοσμήματα

3. Το oversized blazer

4. Το cardigan/ζακετάκι

5. Το αξεσουάρ με το λουλούδι

6. Κάτι σε κόκκινο

Δες στην παρακάτω gallery τα πιο cool cardigans της σεζόν και αγόρασε το αγαπημένο σου εδώ!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.