ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Πες «ναι» σε 5 διακριτικούς τρόπους να κάνεις layering το 2023


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

21 Νοεμβρίου 2023

Πες «ναι» σε 5 διακριτικούς τρόπους να κάνεις layering το 2023
Instagram/thestylestalkercom
Θέλεις να κάνεις layering αυτό τον χειμώνα; Παρακάτω θα βρεις τους 5 πιο διακριτικούς τρόπους

Με τον χειμώνα να έχει μπει για τα καλά και το κρύο όλο και να γίνεται πιο τσουχτερό, μια πολύ καλή λύση απέναντι στο κρύο είναι το layering. Θα μας πεις και γιατί να μην φορέσεις απλά με πιο χοντρά ρούχα, παρά να ντυθείς σαν το κρεμμύδι με πολλά λεπτά στρώματα από ρούχα; Οκ, ο κάθε άνθρωπος με ό,τι βολεύεται, αλλά αν πας σε κάποιον εσωτερικό χώρο π.χ εστιατόριο, bar, κινηματογράφος, γραφείο, τότε η θερμοκρασία δεν είναι χαμηλή και με τα χοντρά ρούχα θα αρχίσεις να ζεσταίνεσαι. Αν όμως φοράς πολλά λεπτά, τότε μπορείς να αποχωριστείς μερικά, ωσότου βρεις την ιδανική θερμοκρασία.

Το 2023 το layering δεν είναι όπως ήταν στα 00’s. Είναι πιο κομψό και πιο διακριτικό. Δεν απαρτίζεται από πάρα πολλά χρώματα, ούτε έχει πολλά διαφορετικά εμφανή μήκη. Το παν είναι η απλότητα και η άνεση. Στην παρακάτω λίστα σου έχουμε 5 πολύ σικάτα παραδείγματα για να κάνεις και εσύ το διακριτικό layering του 2023 με απόλυτη επιτυχία. Κράτα σημειώσεις!

Δες στην παρακάτω gallery τα πιο cool καλσόν της σεζόν και αγόρασε το αγαπημένο σου εδώ!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.