ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Το γκρι παλτό ήρθε για να μείνει - 6 στιλάτοι τρόποι να το φορέσεις


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

21 Νοεμβρίου 2023

Το γκρι παλτό ήρθε για να μείνει - 6 στιλάτοι τρόποι να το φορέσεις
Instagram/rosiehw
6 τρόποι για να φορέσεις στιλάτα το αγαπημένο σου γκρι παλτό

Όχι δεν είναι η ιδέα σου. Όχι δεν έχασες την ικανότητά σου να βλέπεις τα χρώματα, απλά αυτόν τον χειμώνα το γκρι παλτό, που καλύπτει όλο μας το look, έχει επιστρέψει δυναμικά και έχει -σχεδόν- ξεπεράσει τα υπόλοιπα χρώματα στα παλτό.

Το γκρι παλτό θεωρείται μια εξαιρετικά κλασική και διαχρονική επιλογή. Φυσικά εξαρτάται και από τη γραμμή του παλτό, αλλά ένα maxi ίσιο αν βρεθεί μια φορά στην ντουλάπα σου, δεν πρόκειται να φύγει. Συχνά δυστυχώς παραγκωνίζεται σε σχέση με τα άλλα παλτό, όπως το δυναμικό μαύρο ή το sophisticated καμηλό ή το φινετσάτο κρεμ, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε πως και το γκρι είναι από τα χρώματα-τόνους που ταιριάζουν με όλα. Ειδικά αυτή τη σεζόν που η αγάπη για τα πιο classic κομμάτια έχει επιστρέψει, ένα γκρι παλτό είναι απαραίτητο στην γκαρνταρόμπα μας. Στην παρακάτω λίστα σου έχουμε 6 στιλάτους τρόπους να το φορέσεις και να κλέψεις τις εντυπώσεις. Κράτα σημειώσεις!

Δες στην παρακάτω gallery τα πανωφόρια που πρέπει να έχεις μέχρι τα 40 σου και αγόρασε το αγαπημένο σου εδώ!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.