ΣΤΙΛ SHOPPING

Shopping Alert: Τα πανωφόρια που πρέπει να έχεις στη ντουλάπα σου μέχρι τα 40


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

19 Νοεμβρίου 2023

Shopping Alert: Τα πανωφόρια που πρέπει να έχεις στη ντουλάπα σου μέχρι τα 40
Instagram/thestylestalkercom
Τα 6 πανωφόρια που πρέπει να έχεις στην γκαρνταρόμπα σου μέχρι να γίνεις 40

Το να ψωνίζουμε ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ είναι μια διαδικασία που αρέσει σε όλους. Ανανεωνόμαστε, ανεβαίνει -για μικρό χρονικό διάστημα- η σεροτονίνη και πολλές φορές το βιώνουμε σαν θεραπεία κατά του στρες. Τέλεια όλα, δε το συζητάμε. Αλλά δεν χρειάζεται να ψωνίζουμε κάθε σεζόν μια ολόκληρη καινούργια γκαρνταρόμπα. Δεν υπάρχει λόγος να αγοράζουμε μόνο τα τελευταία trends π.χ στα πανωφόρια και να μη δίνουμε σημασία στα πιο κλασικά κομμάτια, διότι «δεν είναι της μόδας». Λάθος. Τα κλασικά κομμάτια πάντα είναι «στη μόδα».

Φυσικά και θα αγοράσουμε μερικά κομμάτια που είναι τάση τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Απλά αυτά δεν πρέπει να απαρτίζουν την κύρια γκαρνταρόμπα μας. Αυτά τα κομμάτια πρέπει να την πλαισιώνουν, εφόσον γνωρίζουμε ότι την επόμενη ή τη μεθεπόμενη δε θα τα ξαναφορέσουμε. Το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να επενδύσουμε σε ποιοτικά, διαχρονικά κομμάτια και να χτίσουμε μια βασική και αξιόπιστη ντουλάπα, που δε θα μας «προδώσει» ποτέ. Μια πολύ καλή αρχή είναι να ξεκινήσουμε από τα πανωφόρια. Υπάρχουν 6 στιλ από πανωφόρια που πρέπει να έχουμε όλοι στην ντουλάπα μας και καλό είναι πριν φτάσουμε 40 ετών. Ποια είναι αυτά; Ρίξε μια ματιά στην παρακάτω λίστα και κράτα σημειώσεις!

1. Το μαύρο κλασικό παλτό

IVY OAK - Μάλλινο παλτό Celina - Βρες το εδώ

2. Το δερμάτινο perfecto jacket

The Kooples - Σε cropped γραμμή - Βρες το εδώ

3. Το casual αντιανεμικό

Napapijri - Ανακυκλωμένα υλικά ινών - Βρες το εδώ

4. Το τζιν jacket

Samsoe Samsoe - Από πιστοποιημένο οργανικό βαμβάκι - Βρες το εδώ

5. Η κλασική καμπαρντίνα

Saint Tropez - Καφέ Regular Fit - Βρες το εδώ

6. Το puffer μπουφάν

Levi's® - μακρύ μπουφάν καπιτονέ "Pillow Bubble" - Βρες το εδώ

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.