ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Silver touch: Τα ασημένια κοσμήματα είναι αυτό που θέλεις για το φθινόπωρο - 5 casual looks


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

25 Οκτωβρίου 2023

Silver touch: Τα ασημένια κοσμήματα είναι αυτό που θέλεις για το φθινόπωρο - 5 casual looks
Instagram/hannahlewisstylist
Τα ασημένια κοσμήματα είναι το απόλυτο trend αυτό το φθινόπωρο

Μετά τις πασαρέλες της περασμένης άνοιξης για τη σεζόν φθινόπωρο/χειμώνας 2023, τις βιτρίνες των καταστημάτων και το street style, είμαστε απολύτως σίγουροι πως το ασημί ήρθε να κυριαρχήσει στα κοσμήματα, για τα καλά. Γενικά υπάρχει μια τάση προς το ασημένιο χρώμα, αλλά αυτό που συμβαίνει με τα ασημένια αξεσουάρ και ειδικά τα κοσμήματα είναι σαρωτικό.

Ναι, φυσικά και δεν ταιριάζει σε όλους αυτό το χρώμα -και καλό θα είναι αν δε σου ταιριάζει να μη το δοκιμάσεις, διότι το αποτέλεσμα θα είναι κακό- αλλά αυτό δε την ενδιαφέρει τη βιομηχανία της μόδας, που από ότι φαίνεται το έχει στέψει βασιλιά για αυτή τη σεζόν τουλάχιστον. Είναι σίγουρα πιο casual από το χρυσό και πιο «σκληρό» από το ροζ-χρυσό, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορείς να το φορέσεις και σε πιο επίσημες εκδηλώσεις. Αν αναρωτιέσαι πως να συνδυάσεις τα ασημένια σου κοσμήματα μεταξύ τους και με τα ρούχα σου, σου έχουμε στην παρακάτω λίστα 5 σύγχρονα looks για να πάρεις τις ιδέες που χρειάζεσαι και να πειραματιστείς. Κράτα σημειώσεις!

Δες στην παρακάτω gallery τα πιο κομψά «παλιά» καινούργια σκουλαρίκια και αγόρασε το αγαπημένο σου εδώ!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.