ΣΤΙΛ SHOPPING

Shopping Alert: Quiet luxury και στα σκουλαρίκια - 5 λαμπερά κομμάτια


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

21 Οκτωβρίου 2023

Shopping Alert: Quiet luxury και στα σκουλαρίκια - 5 λαμπερά κομμάτια
Instagram/vivabenard
Τα 5 λαμπερά σκουλαρίκια που θέλεις να φοράς κάθε μέρα

Το quiet luxury ακούγεται από πέρυσι όσο τίποτε άλλο σε όλα τα TikTok video, στις συζητήσεις για μόδα μεταξύ φίλων και στα άρθρα online περιοδικών μόδας. Σαν στιλ δεν είναι κάτι καινούργιο βέβαια, παλιά το λέγαμε stealth wealth ή στα απλά ελληνικά: ο τρόπος που ντύνονται τα παλιά λεφτά. Εκτός από ρούχα, αυτό το στιλ περιλαμβάνει αξεσουάρ και φυσικά και κοσμήματα, όπως σκουλαρίκια, βραχιόλια, κολιέ, κ.α.

Τα κοσμήματα που φοριούνται με αυτό το στιλ είναι πάντα αληθινά, ποτέ faux, μοιάζουν «παλιά» τις περισσότερες φορές και κάποιες άλλες όντως είναι κειμήλια, επίσης ποτέ δεν κάνουν «θόρυβο» και έρχονται και ολοκληρώνουν το look με έναν πολύ σοφιστικέ και κομψό τρόπο. Αν και εσύ θέλεις να δοκιμάσεις αυτό το στιλ στην καθημερινότητά σου, αλλά δεν έχεις τα χρήματα για αληθινά διαμάντια, σου έχουμε 5 πολύ στιλάτες επιλογές για σκουλαρίκια που θα σου κλέψουν την καρδιά. Δες την παρακάτω λίστα και καλά ψώνια!

1. Kate Spade - Drop Ear χρυσό - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

2. Coach - Χρυσά - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

3. Patrizia Pepe - Μέλισσα χρυσά - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

4. Swarovski - Σε χρυσαφί τόνο "Constella" - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

5. Swarovski - Κρίκοι - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.