ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Φόρεσε τα «παλιά» σου κοσμήματα - Τα fashion icons συμφωνούν


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

17 Οκτωβρίου 2023

Φόρεσε τα «παλιά» σου κοσμήματα - Τα fashion icons συμφωνούν
Instagram/anoukyve
Το trend με τα «παλιά» κοσμήματα μας αρέσει πολύ και είναι και sustainable

Όλοι γνωρίζουν πως τα σωστά αξεσουάρ μπορούν να αναβαθμίσουν ακόμα και ένα πολύ μέτριο look. Οι εποχές μπορεί να αλλάζουν και τα ρούχα μας να ανεβαίνουν σε πατάρια, αλλά ένα πράγμα μένει ίδιο: ο τρόπος που σετάρουμε τα προσωπικά μας κοσμήματα.

Ναι, τα κοσμήματα ολοκληρώνουν ένα look και πολλά από αυτά θεωρούνται επένδυση. Σκέψου το, οι τάσεις στα ρούχα αλλάζουν τόσο σύντομα που μόνο πολύ συγκεκριμένα κομμάτια θεωρούνται διαχρονικά και σε αυτά αξίζει να επενδύσεις. Κάπως έτσι λειτουργεί και με το κόσμημα.

Τα κλασικά, διαχρονικά κοσμήματα είναι πάντα μια καλή ιδέα, αλλά όταν αυτά γίνονται και τάση, τόσο το καλύτερο. Το «eternity bracelet» ή «tennis bracelet», τα σκουλαρίκια δάκρυα, το κολιέ ριβιέρα είναι μερικά από τα διαχρονικά κοσμήματα που ήρθαν πάλι στο προσκήνιο. Η Χέιλι Μπίμπερ, η Σοφία Ρίτσι και η Ζεντάγια είναι μόνο μερικές celebrities που ακολουθούν την τάση των διαχρονικών κοσμημάτων. Φυσικά και τα συνδυάζουν από τζιν παντελόνια και λευκά t-shirts, μέχρι LBD. Δες στην παρακάτω λίστα μερικές προτάσεις σεταρίσματος και πειραματίσου ελεύθερα!

Δες στην παρακάτω gallery τις πιο κομψές μαύρες midi φούστες της σεζόν και αγόρασε την αγαπημένη σου εδώ!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.