ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Trend Alert: Το διαχρονικό item που «ορκίζονται» οι Γαλλίδες


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

10 Φεβρουαρίου 2024

Trend Alert: Το διαχρονικό item που «ορκίζονται» οι Γαλλίδες
Instagram/chloelecareux
Το πιο διαχρονικό item, είναι μεγάλη τάση αυτή τη σεζόν

Όταν ένα κομμάτι καταφέρνει να κρατηθεί στην αγορά και να είναι επίκαιρο και φορέσιμο πάνω από δέκα χρόνια, τότε καταλαβαίνεις πως μιλάμε για διαχρονικό κομμάτι. Πόσο μάλλον όταν η συζήτηση είναι για το θρυλικό bouclé jacket της σχεδιάστριας μόδας Κοκό Σανέλ, το οποίο δημιουργήθηκε την δεκαετία του ‘50. Ήταν εμπνευσμένο από την ανδρική γκαρνταρόμπα, αλλά πέρασε στη γυναικεία και έμεινε εκεί μέχρι σήμερα.

Η πρωτότυπη κατασκευή του με τη boxy γραμμή, τα έντονα κουμπιά και την ενδιαφέρουσα υφή «στοιχειώνει» τα όνειρά μας ακόμα και γεμίζει τις ντουλάπες μας. Ναι, πριν μερικά χρόνια φοριόταν μόνο από γυναίκες άνω των 30 ετών, αλλά αυτό πλέον έχει αλλάξει και μπορεί να συνδυαστεί με πολλά και διαφορετικά κομμάτια, κάνοντάς το έτσι εξαιρετική επιλογή και των μικρότερων ηλικιών. Με τζιν παντελόνι, με φούστα, με δερμάτινο, πάνω από φόρεμα, με κολάν, με σορτσάκι, το bouclé jacket έχει την ικανότητα να ενσωματώνεται στο σύνολο και να το αναβαθμίζει, χωρίς να το «βαραίνει». Είναι διαχρονικό και cool. Αν θέλεις και εσύ να πάρεις μερικές ιδέες για το πώς να φορέσεις το bouclé jacket σου, ρίξε μια ματιά στην παρακάτω λίστα και κράτα σημειώσεις!

Δες στην παρακάτω gallery το παπούτσι που θα σε πάει από τον χειμώνα στην άνοιξη και αγόρασε το αγαπημένο σου εδώ!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.