ΣΤΙΛ SHOPPING

Shopping Alert: Το παπούτσι που θα σε πάει από τον χειμώνα στην άνοιξη


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

5 Φεβρουαρίου 2024

Shopping Alert: Το παπούτσι που θα σε πάει από τον χειμώνα στην άνοιξη
Instagram/juliesfi
Τα μυτερά φλατ παπούτσια που θέλεις να έχεις στη ντουλάπα σου

Όλο το 2023 μιλούσαμε για την επέλαση των φλατ παπουτσιών και την κυριαρχία τους πάνω στα υπόλοιπα, δηλαδή στα τακούνια. Το 2024 τα πράγματα δεν έχουν αλλάξει, ίσα ίσα που τα φλατ παπούτσια εδραιώθηκαν και δεν αποτελούν κομμάτι που φαίνεται παράξενο αν φορεθεί σε βραδινή έξοδο, σε κόκκινο χαλί ή ακόμα και σε εταιρικό meeting. Τα φλατ κέρδισαν με την άνεση που προσφέρουν και φυσικά με το κομψό τους στιλ.

Το 2024 τα παπούτσια που θα μας πάνε από τον χειμώνα στην άνοιξη, είναι φυσικά φλατ και συγκεκριμένα τα μυτερά φλατ παπούτσια. Αυτά τα σικάτα παπούτσια δείχνουν όμορφα με κάθε look και δίνουν έναν σοφιστικέ αέρα στο σύνολο. Με καλσόν ή κάλτσες τον χειμώνα και με γυμνό πόδι την άνοιξη θα μας κρατήσουν συντροφιά και θα μας «ξελασπώσουν» σε πολλές περιστάσεις. Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τα πιο chic φλατ μυτερά παπούτσια και τα παρουσιάζουμε στην παρακάτω λίστα. Ρίξε μια ματιά και αγόρασε το αγαπημένο σου με ένα απλό κλικ. Καλά ψώνια!

1. Vagabond Shoemakers - Από φυσικό δέρμα - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

2. Tsakiris Mallas - Δένει στον αστράγαλο - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

3. Envie shoes - Από συνθετικό δέρμα - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

4. Tsakiris Mallas - Με φούντα - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

5. Answear Lab - Με μαλακό πάτο - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

6. Twinset - Από οικολογικό δέρμα - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.