ΣΤΙΛ SHOPPING

Sales Alert: Οι καφέ μπότες επέστρεψαν - 5 updated κομμάτια


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

30 Ιανουαρίου 2024

Sales Alert: Οι καφέ μπότες επέστρεψαν - 5 updated κομμάτια
Instagram/rosiehw
Οι καφέ μπότες το 2024 είναι και πάλι στη μόδα

Οι μπότες είναι ένα ζευγάρι παπουτσιών που δε λείπει από καμία ντουλάπα, όσο χρονών και να είναι η ιδιοκτήτριά της. Οι μπότες το φθινόπωρο, τον χειμώνα και ένα μικρό διάστημα της άνοιξης μας κάνουν παρέα και συνδυάζονται με σχεδόν όλα μας τα σύνολα, από το πρωί μέχρι το βράδυ. Υπάρχουν πολλά στιλ τα οποία αυτή την χρονιά θεωρούνται must, όπως οι καουμπόικες, οι μαλακές τύπου UGG, αυτές με τα κρόσσια, με το kitten heel, αλλά και πολλά χρώματα όπως το κλασικό και αγαπημένο μαύρο, το λαμπερό ασημένιο και το αριστοκρατικό μπορντό. Μια μπότα όμως ήταν αυτή που μέχρι στιγμής έχει κάνει τον «μεγαλύτερο χαμό» και αυτή δεν είναι άλλη από την καφέ.

Ναι, οι καφέ μπότες επέστρεψαν δυναμικά το 2023 και δεν τις σταματά τίποτα από το να κατατροπώσουν όλα τα άλλα χρώματα και το 2024. Αν δεν έχεις ακόμα ένα ζευγάρι στη ντουλάπα σου ή θέλεις να αγοράσεις ένα παραπάνω, τότε ρίξε μια ματιά στην παρακάτω λίστα και αγόρασε αυτό που θέλεις με ένα απλό κλικ. Καλά ψώνια!

1. Pepe Jeans - Καουμπόικες σουέτ - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

2. Steve Madden - Biker - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

3. Twinset - Σουέτ με κρόσσια - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

4. Ralph Lauren - Ιππασίας - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

5. Answear Lab - Αρβυλάκια - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.