ΣΤΙΛ STYLING TIPS

All time classic: Τα παπούτσια που δεν πρόκειται να φύγουν ποτέ από τη μόδα


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

18 Δεκεμβρίου 2023

All time classic: Τα παπούτσια που δεν πρόκειται να φύγουν ποτέ από τη μόδα
Instagram/rosiehw
Γιατί υπάρχουν κάποια παπούτσια που θα συνεχίσουμε να τα αγαπάμε και να τα φοράμε, όσα χρόνια και αν περάσουν

Έχουμε μιλήσει πολλές φορές για τη σημασία του κλασικού και διαχρονικού ρούχου ή αξεσουάρ. Αυτά δηλαδή που έχουν αποδεδειγμένα αντέξει στο τεστ του χρόνου και που παρόλη την χρονική διάρκεια που βρίσκονται στην αγορά, δεν έχουν χάσει την αξία τους. Μιλάμε για τα κομμάτια που οι σχεδιαστές έχουν στις βασικές συλλογές τους κάθε χρόνο και που κάθε γυναίκα ξέρει να αναγνωρίζει, πόσο μάλλον θέλει να τα αποκτήσει.

Αυτά τα κομμάτια στις μέρες μας έχουν αποκτήσει και μια ακόμη ιδιότητα, εκτός από αυτή των προϊόντων αγοράς. Μπορεί στα χέρια μας να μετατραπούν πλέον σε προϊόντα πώλησης. Με την άνοδο του sustainable shopping και της βιώσιμης νοοτροπίας, έχουμε στραφεί προς second hand και vintage επιλογές. Οπότε μια τέτοια αγορά, όσο ακριβή και να είναι, μπορεί να σου αποφέρει χρήματα στο τέλος.

Ας το κάνουμε πιο συγκεκριμένο λοιπόν και ας πάμε να δούμε ποια είναι ακριβώς τα πιο διαχρονικά παπούτσια στη μόδα. Τα παπούτσια που λατρεύονται από εκατομμύρια γυναίκες και που ταιριάζουν με πολλά και διαφορετικά στιλ, αισθητικές και looks.

1. Τα slingbacks της Chanel (με τακούνι ή χωρίς)

Jenny.Gr

2. Τα loafers της Prada

Jenny.Gr

3. Τα Adidas Stan Smiths

Jenny.Gr

4. Τα Horsebit loafers της Gucci

Jenny.Gr

5. Οι καπιτονέ μπαλαρίνες της Chanel

Jenny.Gr

6. Οι κλασικές μυτερές γόβες του Christian Louboutin

Jenny.Gr

7. Τα Chuck Taylor All Star της Converse

Jenny.Gr

8. Τα Oran σανδάλια της Hermés

Jenny.Gr

9. Οι αρβύλες της Dr. Martens

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.