UPDATE #NOW

Τζένη Μπαλατσινού - Βασίλης Κικίλιας: Όλες οι λεπτομέρειες του γάμου τους και οι συμβολισμοί


17 Ιουνίου 2019

_mg_5047.jpg

Ο γάμος της Τζένης Μπαλατσινού και του Βασίλη Κικίλια πραγματοποιήθηκε χθες, στις 16 Ιουνίου 2019, σε ένα ειδυλλιακό σκηνικό στον Ι.Ν.Αγίων Ισιδώρων στο λόφο του Λυκαβηττού. Όλα ήταν λιτά και απλά και ρομαντικά, ενώ το ελληνικό στοιχείο ξεχώριζε παντού, από τα λουλούδια και τα γλυκά, μέχρι τη μουσική και τις ενδυματολογικές επιλογές του ζευγαριού.

Η προετοιμασία του ζευγαριού έγινε φυσικά σε διαφορετικά σπίτια. Ο Βασίλης προετοιμάστηκε στο σπίτι του κουμπάρου, αδερφικού φίλου του, και προπονητή μπάσκετ στην ΑΕΚ, Ηλία Καντζούρη, με τον οποίο γνωρίζονται από το Πανεπιστήμιο. Οι δυο τους ήρθαν μαζί στην εκκλησία, λίγο πριν τις 18:00. Η Τζένη προετοιμάστηκε στο σπίτι της στο κέντρο, μαζί με τις φίλες της, κι ήρθε στην εκκλησία μαζί με την κουμπάρα της, Έμη Πανουσοπούλου, σύζυγο και μητέρα των δύο παιδιών του Ηλία Καντζούρη, και καλή φίλη της Τζένης.

Η Τζένη επέλεξε ένα νυφικό φόρεμα του ελληνικού fashion brand Zeus+Δion, ενώ ο Βασίλης εμπιστεύθηκε το γαμπριάτικο κοστούμι του στον ταλαντούχο κι έμπειρο ράφτη Νικόλαο Κούρλα. Και οι δύο συνδύασαν τις επιλογές τους με παπούτσια Καλογήρου.

Καθώς η Τζένη ανέβαινε τα σκαλιά της εκκλησίας, συνοδεία του γιου της, Μάξιμου, ένας λυράρης και ένας βιολιστής έπαιξαν με παραδοσιακά όργανα το ορχηστρικό γαμήλιο τραγούδι που είχε παίξει στην ελληνική ταινία «Τζένη-Τζένη».

Η Τζένη κρατούσε μια ανθοδέσμη με ελληνικά λουλούδια. Η υπέροχη αυτή δημιουργία περιλάμβανε λεμονανθούς, δεντρολίβανο, φασκόμηλο, λεμονοθύμαρο, λεβάντα, βασιλικό, χαμομήλι, και δάφνη, δηλαδή λουλούδια που συμβολίζουν την ευτυχία, τη μακροζωία, την καλοτυχία. Το εκκλησάκι είχε έναν λιτό στολισμό από γιασεμιά και λουλούφια του αγρού, τα οποία επιμελήθηκε το ανθοπωλείο Drizos Flowers.

Διαβάστε ακόμη: Τζένη - Βασίλης: Οι ευχές στο νεόνυμφο ζευγάρι

Την παράσταση έκλεψαν τα μοναδικά, χειροποίητα στέφανα Αριστέα, ενώ ξεχώρισαν τα έπιπλα Style box που διακόσμησαν λιτά τον χώρο.

Το μυστήριο τέλεσε ο Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας Γαβριήλ Παπανικολάου, ενώ με το πέρας του μυστηρίου, οι καλεσμένοι ευχήθηκαν στους νεόνυμφους στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας.

Οι γλυκές ευχές συνοδεύτηκαν από ελληνικά γλυκά, όπως παραδοσιακές βανίλιες και πορτοκαλόπιτες, δια χειρός Στέλιου Παρλιάρου. Τα γλυκά προσφέρθηκαν στους καλεσμένους μαζί με χειροποίητες λεμονάδες, σουμαδες και ροζέ και λευκό κρασί, από το Δειπνοσοφιστήριον Catering. Τα έπιπλα που χρησιμοποιήθηκαν στην εκκλησία ήταν Style box, ενώ τα τραπέζια και οι καρέκλες στον εξωτερικό χώρο ήταν IKEA.

Διαβάστε ακόμη: Τι φόρεσαν οι κόρες της Τζένης Μπαλατσινού στον γάμο της

Οι μπομπονιέρες είχαν φυλαχτά-κουδουνάκια από τον Άγιο Γεώργιο τον Κουδουνά που είναι ευλογία για τους προσκεκλημένους. Aνάμεσα στους καλεσμένους ξεχώρισαν φυσικά και οι κόρες της Τζένης που ήταν λαμπερές και πολύ χαρουμενες για την ευτυχία της μητέρας τους.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από τον γάμο της Τζένης και του Βασίλη:

Φωτογραφίες: Μυρτώ Τσίναλη