UPDATE #NOW

Όλες οι λεπτομέρειες του νυφικού look της Τζένης Μπαλατσινού


The Jennettes

17 Ιουνίου 2019

jenny2.jpg

Η Τζένη Μπαλατσινού ανέβηκε χθες το απόγευμα τα σκαλιά της εκκλησίας, για να παντρευτεί τον εκλεκτό της καρδιάς της, Βασίλη Κικίλια. H Τζένη έφτασε στον Ιερό ναό συνοδεία του γιου της, Μάξιμου, και ήταν πραγματικά ευτυχισμένη. H εμφάνισή της κέρδισε τις εντυπώσεις, με την λιτή κομψότητά της.

Η Τζένη επέλεξε ένα νυφικό φόρεμα του ελληνικού fashion brand Zeus+Δione, σε off white απόχρωση. Το φόρεμα ήταν φτιαγμένο από κρεπ ύφασμα και είχε κοντά μανίκια κι ανοιχτή πλάτη. Την συνολική απλότητα του νυφικού απογείωνε μια ντελικάτη λεπτομέρεια κάθετα στο μπούστο. Τόσο η Τζένη όσο και ο Βασίλης, επέλεξαν ρούχα από Έλληνες σχεδιαστές, κι όχι από σχεδιαστές του εξωτερικού.

Το μακιγιάζ της επιμελήθηκε η makeup artist Ρούλα Σταματοπούλου, ενώ τα μαλλιά της έφεραν την υπογραφή του hair expert, Νικόλα Βιλλιώτη.

Η εμφάνισή της ολοκληρώθηκε με παπούτσια Καλογήρου, ενώ τα κοσμήματα που φόρεσε η Τζένη, όπως και οι βέρες του ζευγαριού, σχεδιάστηκαν από την Ileana Makri.

Η εμφάνισή της, όπως και η συνολική αισθητική του γάμου, ήταν ιδιαίτερα απλή και κομψή, χωρίς υπερβολές, ενώ ξεχώριζαν μερικές vintage λεπτομέρειες που έδιναν μια αύρα ρομαντισμού.