UPDATE #NOW

Τι φόρεσαν οι κόρες της Τζένης Μπαλατσινού στον γάμο της


17 Ιουνίου 2019

_mg_3993.jpg

Η χθεσινή ημέρα ήταν μια σημαντική ημέρα για την Τζένη Μπαλατσινού και τον Βασίλη Κικίλια, και οι κόρες της Τζένης δε θα μπορούσαν να απουσιάζουν από αυτήν. Τα δύο κορίτσια έφτασαν στην εκκλησία λίγο νωρίτερα από την μητέρα τους κι έδειχναν ιδιαίτερα λαμπερές και χαρούμενες με την ευτυχία της.

Τα κορίτσια έκλεψαν τις εντυπώσεις με δύο μοναδικές αέρινες δημιουργίες. Όπως και το νυφικό φόρεμα της Τζένης, έτσι κι εδώ οι επιλογές ήταν από Έλληνες σχεδιαστές.

Η Αλεξάνδρα επέλεξε ένα maxi φόρεμα Deux Hommes, το οποίο συνδύασε με κοσμήματα Ileana Makri και παπούτσια Καλογήρου. Τα μαλλιά της επιμελήθηκε ο hair expert Νικόλας Βιλλιώτης.

happy day ? @jennybalatsinou @vkikilias

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alexandra (@akostopoulou) στις

H Αμαλία διάλεξε ένα λευκό φόρεμα Costarellos με floral κοραλλί σχέδιο και έναν ώμο. Ολοκλήρωσε το look της με λευκά πέδιλα Sergio Rossi από το κατάστημα Καλογήρου, κι ένα vintage τσαντάκι, που δημιούργησε ο Βασίλης Ζούλιας και φιλοτέχνησε ο Κωνσταντίνος Κακανιάς. Τo συγκεκριμένο vintage τσαντάκι "παραδόθηκε" από μητέρα σε κόρη, αφού το 2000 το κράτησε πρώτη φορά η Τζένη Μπαλατσινού.

Διαβάστε ακόμη: Τζένη Μπαλατσινού - Βασίλης Κικίλιας: Όλες οι λεπτομέρειες του γάμου τους και οι συμβολισμοί

? June 16, 2019 ? @vkikilias @jennybalatsinou

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Amalia Kostopoulou (@amalia_kostopoulou) στις

Στα σκαλιά της εκκλησίας, συνόδευσε τη μητέρα του ο γιος της Τζένης, Μάξιμος, και την παρέδωσε στον γαμπρό. Ο νεαρός Μάξιμος φορούσε ένα κοστούμι Brooks Brothers και χαμογελούσε στο πλευρό της μητέρας του.

Διαβάστε επίσης: Όλες οι λεπτομέρειες του νυφικού look της Τζένης Μπαλατσινού