UPDATE #NOW

Οι εντυπωσιακές αφίσες του cast του Spencer είναι (ένας ακόμη) λόγος για να δούμε την ταινία


The Jennettes

6 Οκτωβρίου 2021

Οι εντυπωσιακές αφίσες του cast του Spencer είναι (ένας ακόμη) λόγος για να δούμε την ταινία

Αν δεν έχετε ήδη μπει σε ρυθμούς Spencer και δεν αδημονείτε να δείτε την Kristen Stewart ως Diana, τα νέα posters του cast θα σας αλλάξουν γνώμη.

Η εταιρία παραγωγής NEON μόλις κυκλοφόρησε τις αφίσες με τα πρόσωπα που θα πλαισιώσουν την Kristen Stewart στην πολυσυζητημένη ταινία Spencer. Το cast είναι εντυπωσιακό, το ίδιο και οι επίσημες αφίσες.

jenny.gr

Ξέρουμε την πρωταγωνίστρια Kristen Stewart, αλλά το κόκκινο ζιβάγκο κάνει υπέροχη αντίθεση με το ξανθό καρέ της. Ο Jack Farthing είναι ο Πρίγκιπας Κάρολος, αλλά την ομοιότητα δεν τη λες και σπουδαία. Ακολουθεί ο Sean Harris που ενσαρκώνει τον σεφ της οικογένειας, Darren McGrady, που δούλευε 4 χρόνια στην υπηρεσία της Diana. Ο μοναδικός Timothy Spall είναι ο Major Alistair Gregory, που είναι υπεύθυνος για την τάξη του σπιτιού. Για το τέλος σας κράτησα τη Sally Hawkins, ή αλλιώς τη Maggie, που έντυνε την Diana. Έχουμε ήδη δει τους περισσότερους στο trailer αλλά η επίσημη παρουσίασή τους είναι επιβλητική, και μία καλή υπενθύμιση για την ταινία που καταφτάνει στις 5 Νοεμβρίου.

jenny.gr
jenny.gr
jenny.gr
jenny.gr

Τι θα δούμε στο Spencer;

Η ταινία περιστρέφεται γύρω από τη χριστουγεννιάτικη περίοδο του 1991, όταν η Diana πέρασε ένα σχεδόν εφιαλτικό Σαββατοκύριακο με τη βασιλική οικογένεια. Ήταν το διήμερο που συνειδητοποίησε ότι ο γάμος της δεν έχει μέλλον και ήρθε ώρα να τελειώσει.

Πώς ήταν οι τελευταίες ημέρες του γάμου της αγαπημένης πριγκίπισσας του λαού με τον πρίγκιπα Κάρολο; Η Kristen Stewart και ο Jack Farthing μοιάζουν να υποδύονται εκπληκτικά τη δύσκολη συμβίωση των δύο μέσα από τα εμπόδια που έκαναν τη Diana στο τέλος να αναρωτιέται εάν «θα τη σκοτώσουν». 

Αυτή είναι η ερώτηση που ακούγεται να κάνει στο τέλος του trailer η πριγκίπισσα της Ουαλίας, καθηλώνοντας το κοινό και κάνοντας το να ανυπομονεί για την κυκλοφορία της ταινίας. Μέσα στο ολιγόλεπτο trailer, βλέπουμε τη Diana να φτάνει στο Sandringham Estate για να περάσει τα Χριστούγεννα με τη βασιλική οικογένεια. Πριν την άφιξή της, όλοι ρωτούν πού είναι και γιατί έχει αργήσει. 

Ο Κάρολος ακούγεται να λέει στην ίδια: «Πρέπει να κάνεις πράγματα που μισείς. Πρέπει να λειτουργείς σαν τον πραγματικό σου εαυτό και σαν έναν άλλον που επιτρέπει να τον τραβάνε συνέχεια φωτογραφίες για το καλό της χώρας». Η Diana του απαντά πως της αρέσει να κάνει πράγματα συνηθισμένα και απλά. «Οτιδήποτε είναι αληθινό». πως λέει: «Σε αυτό το σπίτι, δεν υπάρχει μέλλον. Το παρελθόν με το παρόν είναι το ίδιο πράγμα». 

Πηγή φωτογραφιών: NEON