UPDATE #NOW

Με αυτό το τρικ μπορείς να αλλάξεις τα fitness goals στο Apple Fitness


JTeam

28 Αυγούστου 2022

Apple watch
Unsplash
Δεν έχουμε όλοι τους ίδιους στόχους άσκησης και ευεξίας

Οι τρεις κύκλοι του Apple Watch είναι πλέον γνωστοί σε όλους- ένας για τα βήματα, ένας για την άσκηση κι ένας για το πόσο χρόνο περνά κανείς όρθιος. Στόχος είναι ο χρήστης να έχει κλείσει στο τέλος της ημέρας και τους τρεις κύκλους. Τι γίνεται όμως αν κάποιος περπατάει πολύ λόγω της δουλειάς του αλλά δεν προλαβαίνει να κάνει γυμναστική; Ή αν κάποιος προπονείται για μαραθωνίους αλλά αρρωστήσει και χάσει το streak για μία μέρα; Επιπλέον, όταν κάποιος ξεκινά να αθλείται, καλό είναι να θέτει στόχους που μπορεί να πετύχει για να ενθαρρύνεται και να μην τα παρατήσει.

Για αυτές και για πολλές άλλες περιπτώσεις, είναι χρήσιμο να ξέρουμε πώς να αλλάξουμε τους στόχους μας στο Apple Watch και στο Apple Fitness, το οποίο θα είναι διαθέσιμο σε όλα τα iPhone με την αναβάθμιση iOS 16.

Στο Apple Watch

Ανοίξτε το Activity app.
Επιλέξτε το Change Goals προς το τέλος του μενού.
Πρώτα θα σας ζητηθεί να αλλάξετε το Move goal. Μπορείτε να το κάνετε πατώντας στα εικονίδια συν και μείον. Όταν είστε έτοιμοι, επιλέξτε Next.
Επαναλάβετε τη διαδικασία για τους άλλους δύο στόχους.

Στο iPhone

Ανοίξτε την εφαρμογή Fitness. Αν δεν έχετε Apple Watch, θα πρέπει να έχετε εγκαταστήσει το iOS 16.
Πατήστε πάνω στην εικόνα προφίλ σας στο πάνω δεξιά μέρος της οθόνης.
Επιλέξτε Change Goals.
Πρώτα θα σας ζητηθεί να αλλάξετε το Move goal. Μπορείτε να το κάνετε πατώντας στα εικονίδια συν και μείον. Όταν είστε έτοιμοι, επιλέξτε Change Move Goal.
Επαναλάβετε τη διαδικασία για τους άλλους δύο στόχους.