UPDATE #NOW

Η Apple προσπαθεί να μας πείσει ότι τα iPhone δεν χρειάζονται θήκη


JTeam

25 Ιουλίου 2022

iPhone χωρίς θήκη
Unsplash
Η νέα διαφήμιση της Apple ήρθε για να μας πείσει ότι τα iPhone δεν χρειάζονται προστατευτική θήκη

Ένα από τα χαρακτηριστικά που έκαναν τα προϊόντα της Apple να ξεχωρίσουν από την αρχή ήταν η μοναδική τους αισθητική -το κάθε λάπτοπ και το κάθε κινητό έμοιαζε με έργο σύγχρονης τέχνης. Έπειτα κυκλοφόρησαν θήκες σε κάθε χρώμα και σχήμα και το design των iPhone κρύφτηκε, καθώς χιλιάδες χρήστες προτίμησαν να προστατεύσουν τη συσκευή τους από πτώσεις, χτυπήματα και γρατζουνιές.

Τα στελέχη της εταιρείας δεν έβαλαν ποτέ θήκες στα κινητά τους, για να δείξουν ότι δεν ήταν απαραίτητο, αλλά δεν κατάφεραν να πείσουν κανέναν. Έτσι, η εταιρεία κυκλοφόρησε πριν μερικές ημέρες ένα σποτ για να πείσει και τους πιο δύσπιστους - ή φοβητσιάρηδες.

Στο σποτάκι ένα iPhone 13 που είναι ακουμπισμένο στη γωνία ενός τραπεζιού δέχεται μια κλήση και ξεκινά να δονείται, πλησιάζοντας επικίνδυνα την άκρη, μέχρι που πέφτει. Δεν βλέπουμε σε τι κατάσταση βρίσκεται μετά την πτώση, αλλά το μήνυμα είναι σαφές: «Χαλάρωσε, είναι iPhone».

Το βιντεάκι δε διαφημίζει μόνο την κεραμική επένδυση του iPhone 13, που υποτίθεται πως είναι «πιο ανθεκτική από οποιοδήποτε γυαλί smartphone», ή το καθαρό design, αλλά και την επιστροφή σε μια εποχή με λιγότερο φόβο για τις συσκευές μας. Από την άλλη, μπορεί να είναι απλώς ένα διαφημιστικό τρικ για να ανέβουν οι πωλήσεις των iPhone.