UPDATE #NOW

Η κυβέρνηση του Ισραήλ αποφάσισε να ανοίξει beef με την Τζίτζι Χαντίντ


Στεφανία Παπαδημητρίου

18 Οκτωβρίου 2023

Η κυβέρνηση του Ισραήλ αποφάσισε να ανοίξει beef με την Τζίτζι Χαντίντ
Instagram @gigihadid
Το μοντέλο φυσικά και δεν ασχολήθηκε

Η κυβέρνηση του Ισραήλ ίσως χρειάζεται να επαναπροσδιορίσει τις προτεραιότητές της. Ή να βρει νέο social media manager, ή και τα δύο.

Ο επίσημος λογαριασμός της στο Instagram, αποφάσισε να ανοίξει beef με την Τζίτζι Χαντίντ. Το μοντέλο που κατάγεται από την Παλαιστίνη, από την πλευρά του πατέρα του), μετά την αρχική του ανάρτηση για τον πόλεμο, η οποία φώναζε «ναι μεν, αλλά», έκανε ένα IG story με τα αυτονόητα.

«Ο τρόπος με τον οποίο η ισραηλινή κυβέρνηση συμπεριφέρεται στους Παλαιστίνιους, δεν έχει καμία σχέση με την εβραϊκή θρησκεία. Το να καταδικάζεις την κυβέρνηση του Ισραήλ δεν είναι αντισημιτικό και το να υποστηρίζεις τους Παλαιστίνιους, δεν σημαίνει ότι στηρίζεις τη Χαμάς», έγραφε.

Ε το Ισραήλ έπαθε «Έλληνας τράπερ», αισθάνθηκε προσβολή κι αποφάσισε να της απαντήσει, μέσω stories. Την έκανε και tag.

Jenny.Gr

«Γεια, Τζίτζι, το επόμενο story είναι για σένα», ξεκίνησε. «Κοιμάσαι την τελευταία εβδομάδα; Ή είσαι εντάξει εθελοτυφλώντας απέναντι στα εβραιόπουλα που σφαγιάζονται στο σπίτι τους; Η σιωπή σου δείχνει ξεκάθαρα ποιου το μέρος πήρες. Σε βλέπουμε». Και δεν σταμάτησαν εκεί, έκαναν τρίτο story στο οποίο έγραψαν: «Αν δεν καταδικάσεις αυτό, τα λόγια σου δεν σημαίνουν ΤΙΠΟΤΑ», πάνω από φωτογραφία ενός δολοφονημένου παιδιού.

Εντωμεταξύ, για τα παιδιά που σκότωσε το Ισραήλ στη Γάζα, ούτε λόγος. Σίγουρα έχεις ενημερωθεί για τους πανηγυρισμούς των Ισραηλινών εθνικιστών - έχεις δει το βίντεο θέλοντας και μη, έχει κάνει τον γύρο του ίντερνετ. «Η Γάζα είναι νεκροταφείο», τραγουδούσαν. «Η Γάζα δεν χρειάζεται σχολείο, επειδή δεν απέμειναν παιδιά». Μάλλον αυτά τα παιδιά ήταν λιγότερο άνθρωποι. Ακριβώς όπως το νοσοκομείο της Γάζας, ήταν λιγότερο νοσοκομείο.