WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Casual σεξ: Πώς να ξεκινήσεις μία σχέση που (μάλλον) θα παραμείνει καλοκαιρινή


Κλέλια Φατούρου

31 Ιουλίου 2023

Casual σεξ: Πώς να ξεκινήσεις μία σχέση που (μάλλον) θα παραμείνει καλοκαιρινή
Εδώ το ζητούμενο είναι το καλό σεξ και όχι οι ταμπέλες

Υπάρχουν άνθρωποι που ξέρουν πολύ καλά ότι δεν τους ταιριάζουν οι casual σχέσεις. Ποτέ μην λες ποτέ όμως, γιατί δεν ξέρεις σε ποια χρονική στιγμή θα σε πετύχει. Αν αφήσεις όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά, μπορεί αυτό που χρειάζεσαι να είναι πολύ καλό σεξ με κάποιον που έχεις χημεία, αλλά που δεν θα μπορούσες να δεις ως πιθανό σύντροφο.

Μπορεί και να μην χρειάζεσαι καθόλου μία σχέση, αλλά να θες να περάσεις καλά, να πειραματιστείς και να απενοχοποιήσεις το σεξ. Καλοκαίρι έχουμε εξάλλου, είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να το δοκιμάσεις. Αν δεν το έχεις ξανακάνει, αυτά είναι τα πιο σημαντικά βήματα.

Μην νιώθεις ντροπή

Ακούγεται αυτονόητο, αλλά είναι το 50% της διαδικασίας. Μην βάζεις κουτάκια σε ό,τι αφορά τις σχέσεις και κάνε αυτό που λέει το ένστικτό σου. Σημασία έχει να περνάς καλά και να συναινείτε και οι δύο σε αυτό.

Μπορεί να βγαίνετε ραντεβού, μπορεί και όχι

Δεν είναι κάθε περίπτωση ίδια, αλλά υπάρχει πιθανότητα να παίρνετε ο ένας τον άλλο τηλέφωνο μόνο για να κανονίσετε για σεξ και τίποτα άλλο. Δεν υπάρχουν κανόνες. Εσείς τους θέτετε.

Ασφάλεια και σεβασμός

Μιλάμε για casual σεξ, αλλά ο καθένας έχεις διαφορετικά όρια. Δεν είναι οκ να μιλάς σε κάποιον με αυστηρά σεξουαλικό τρόπο ή να του στέλνεις dick pics, ενώ δεν νιώθει άνετα με αυτό. Επικοινωνούμε για το πώς βλέπουμε το casual σεξ και μετά βλέπουμε αν θα συνεχίσουμε.

Μην βάζεις ταμπέλα από την αρχή

Όλα είναι πιθανά σε αυτή τη ζωή. Από το να ξεκινήσεις μία σχέση και να αποδειχθεί ναυάγιο μέχρι το να πας για one night stand και να αποδειχθεί ο έρωτας της ζωής σου. Το θέμα δεν είναι η εξέλιξη, αλλά το πώς ξεκινάς. Οι ανθρώπινες σχέσεις πρέπει να ρέουν, να πηγαίνουν με φυσικό τρόπο, χωρίς πίεση.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.

TAGS