ΖΩΔΙΑ

Εμπόδια και προβλήματα: Ποια ζώδια πρέπει να προσέξουν την αντίθεση Κρόνου με τον Άρη


JTeam

18 Ιουλίου 2023

Εμπόδια και προβλήματα: Ποια ζώδια πρέπει να προσέξουν την αντίθεση Κρόνου με τον Άρη
Στις 20 Ιουλίου 2023, το σκηνικό αλλάζει και γίνεται εκρηκτικό για τα παρακάτω ζώδια

Όσο και αν ήθελες να περάσεις ανέμελα το καλοκαίρι σου, ίσως χρειαστεί να κάνεις λίγη ακόμη υπομονή, καθώς οι συνθήκες δεν είναι και οι ευνοϊκότερες για χαλάρωση και ηρεμία.

Στις 20/07/2023 ο Άρης από το ζώδιο της Παρθένου θα συγκρουστεί με τον Κρόνο από το ζώδιο των Ιχθύων σε μια απαιτητική όψη αντίθεσης.

Είναι πιθανό να δεχτούμε κριτική από αγαπημένα μας πρόσωπα, να υπάρχει ένταση, διαφωνίες, αλλά και τάσεις φυγής. Οι επόμενες ημέρες για τα ζώδια, θα είναι σαν να θέλουμε να πατήσουμε γκάζι και φρένο την ίδια στιγμή. Από τη μια πλευρά έχουμε την ανάγκη για νέα ξεκινήματα και πρωτοβουλίες προκειμένου να διεκδικήσουμε όσα μας αξίζουν, από την άλλη όμως ο Κρόνος, έρχεται να μας βάλει εμπόδιο και περιορισμούς.

Οι συγκρούσεις, η αποστασιοποίηση και η απομόνωση είναι μέσα στο πρόγραμμα, ωστόσο το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι να ρίξετε τους τόνους και να μην πιέσετε τις καταστάσεις.

Επηρεάζονται περισσότερο οι:

Δίδυμοι


Εντάσεις και συγκρούσεις που αφορούν το οικογενειακό σας περιβάλλον έρχονται να σας προβληματίσουν έντονα. Θα αναλάβετε ευθύνες που δεν θέλετε, ενώ πιθανό να νιώσετε πνιγμένοι σε υποχρεώσεις και σε μια καθημερινότητα που δεν σας γεμίζει συναισθηματικά. Θα δυσκολευτείτε να έρθετε πιο κοντά στους άλλους και θα νιώσετε ότι οι γύρω σας δεν ανταποκρίνονται στα συναισθήματα σας, κάτι που θα έχει αρνητικό αντίκτυπο στην ψυχολογία σας. Δεν αποκλείεται να ειπωθούν πράγματα που μπορεί να σας πληγώσουν, ενώ μην κάνετε το λάθος να επιστρέψετε σε παρελθοντικές λύσεις, γιατί θα απογοητευτείτε.

Παρθένος

Μεταβατική και απαιτητική θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η φάση που περνάει αυτή τη στιγμή το ζώδιο σας. Η αντίθεση που κορυφώνεται στις 20/07 έρχεται για να φέρει επιπλέον πιέσεις, εμπόδια και περιορισμούς που θα σας αποθαρρύνουν και μπορεί να σας αποτρέψουν από το να πάρετε πρωτοβουλίες και να κάνετε νέα ξεκινήματα. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να πάρετε μια μεγάλη απόφαση, ή να κάνετε καθοριστικές αλλαγές στη ζωή σας. Κυρίως μη πάρετε ρίσκα χωρίς να το σκεφτείτε καλά, ενώ αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις και τις κριτικές με κάθε κόστος.

Τοξότης

Επαγγελματικά και συνεργασίες έρχονται στο προσκήνιο για εσάς τους Τοξότες, και δυστυχώς όχι με τις καλύτερες διαθέσεις. Είναι πολύ πιθανό να έρθετε αντιμέτωποι με εμπόδια και κριτική που θα σας κάνει να αναθεωρήσετε ορισμένες καταστάσεις και ανθρώπους. Θα σας αναθέσουν περισσότερες ευθύνες και υποχρεώσεις, ωστόσο δεν είναι και το καλύτερο διάστημα για να πιεστείτε ακόμη περισσότερο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS