ΖΩΔΙΑ

Αυτά τα 3 ζώδια, σήμερα (πάλι) θα σκέφτονται τους πρώην τους


JTeam

25 Απριλίου 2024

Αυτά τα 3 ζώδια, σήμερα (πάλι) θα σκέφτονται τους πρώην τους
Unsplash
Αυτά τα ζώδια τη σημερινή ημέρα θα κολλήσουν στο παρελθόν τους

Για κάποια ζώδια, η πρώτη ημέρα μετά την Πανσέληνο θα είναι γεμάτη αναμνήσεις, αφού πρώην σύντροφοι έρχονται στο «παρών», φέρνοντας ταραχή και αναστάτωση. Κι όταν λέμε έρχονται, δεν εννοούμε με την κυριολεκτική σημασία, αλλά μεταφορικά, καθώς η σκέψη τους κατακλύζει το μυαλό τους, ταξιδεύοντάς στο παρελθόν.

Γι΄ αυτά τα τρία ζώδια, λοιπόν, ο θυμός και η απογοήτευση που ένιωσαν μετά τον χωρισμό, μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα, αφού κυριαρχούνται από την αγάπη και τις όμορφες στιγμές που έζησαν μέσα στη σχέση. Είτε θεωρείς ότι ένας πρώην σου ήταν η αγάπη της ζωής σου είτε πιστεύεις ότι είναι μια μελαγχολική ημέρα και θα περάσει, κράτα την ψυχραιμία σου και δώσε χρόνο στον εαυτό σου.

Ποια ζώδια, όμως, βρίσκονται σε αυτή τη λίστα; Ο Καρκίνος, ο Λέων και ο Ζυγός ανήκουν σε αυτή την κατηγορία. Αυτά τα ζώδια, θα επηρεαστούν πολύ από το παρελθόν, αλλά θα είναι μόνο για ένα εικοσιτετράωρο.

Jenny.Gr
Pexels

Τα ζώδια που θα κολλήσουν σήμερα στους πρώην τους

Καρκίνος

Τη σημερινή ημέρα έχεις μια διάθεση νοσταλγίας. Ο πρώην σύντροφός σου γυροφέρνει στο μυαλό σου και εσύ θυμάσαι συνεχώς όλες τις καλές και αστείες στιγμές που ζήσατε μαζί. Ήταν, όμως, τόσο καλά τα πράγματα ή απλώς ξαναγράφεις την ιστορία για να έχεις κάτι καλό να πεις; Πριν παρασυρθείς από τα συναισθήματά σου, θυμήσου τους λόγους που σας οδήγησαν στον χωρισμό και συνέχισε την ημέρα σου.

Λέων

Αυτή την ημέρα, σου λείπει ο πρώην σύντροφός σου για τους λόγους που μόνο εσύ γνωρίζεις και δε χρειάζεται να νιώθεις ενοχικά γι’ αυτό. Μπορεί αυτή η σχέση να ήταν πολύ ξεχωριστή για εσένα, όμως ολοκληρώθηκε και αυτό δεν αλλάζει - τουλάχιστον προς το παρόν. Πριν αγχωθείς για τις σκέψεις σου, θυμήσου ότι η ζωή έχει προχωρήσει, μαζί και εσείς, όμως θα αποτελεί πάντα ένα κομμάτι σου. Έχεις αποδεχτεί το τέλος, περνάς μια φάση που οι αναμνήσεις του παρελθόντος έχουν ξυπνήσει και αυτό είναι εντάξει. Ζήσε την ημέρα, γιατί αύριο θα ξημερώσει μια καινούργια.

Ζυγός

Θα ξοδέψεις πολύ χρόνο σήμερα για να σκέφτεσαι τον πρώην σου, γιατί όλα σου τον θυμίζουν. Τον αγάπησες πολύ, περάσατε όμορφα μαζί, όμως αυτή η σχέση ολοκληρώθηκε και το έχεις ξεπεράσει. Δεν χρειάζεται να αναρωτιέσαι γιατί σήμερα δεν μπορείς να πάρεις το μυαλό σου από εκείνον. Ήταν ένας άνθρωπος που πέρασε από τη ζωή σου και αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ. Άσε, λοιπόν, τις αναμνήσεις να σε παρασύρουν στη σχέση που είχατε τότε, χωρίς ενοχές και χωρίς να μπαίνεις στη διαδικασία της σύγκρισης με τον τωρινό σύντροφό σου. Μια μέρα είναι, θα περάσει.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.