CELEBRITIES

Η σκέψη μας στην Ελισάβετ: Πρώτα της κόβουν το ποτό, τώρα την κάνουν «Γιαγιούλα της Χρονιάς»


Στεφανία Παπαδημητρίου

20 Οκτωβρίου 2021

Η σκέψη μας στην Ελισάβετ: Πρώτα της κόβουν το ποτό, τώρα την κάνουν «Γιαγιούλα της Χρονιάς»

Πρώτα, της είπαν ότι η δισεγγονή της δε θα βαπτιστεί στην Αγγλία. Μετά, σχολίασαν το μπαστούνι της. Λίγο αργότερα, της έκοψαν το ποτό. Και τώρα, θέλουν να την κάνουν «Γιαγιούλα της Χρονιάς». Ε, ως εδώ. Η Βασίλισσα έφτασε στα όριά της.

Η Ελισάβετ, η οποία θα κλείσει τα 95 τον Απρίλιο, όχι απλώς αρνήθηκε το βραβείο, αλλά έδωσε και την ωραιότερη απάντηση μέσω του προσωπικού της γραμματέα, Tom Laing-Baker.

«Η Μεγαλειοτάτη πιστεύει ότι είσαι όσο νιώθεις και, καθώς η Βασίλισσα δεν πιστεύει ότι ικανοποιεί τις προϋποθέσεις για να δεχθεί, ελπίζει να βρείτε κάποιον πιο άξιο για τον τίτλο».

Τους πόνεσε; 

Για όλα ευθύνετα το Oldie, ένα μηνιαίο βρετανικό περιοδικό που απευθύνεται σε ηλικιωμένους και θεωρείται η εναλλακτική «του Τύπου που έχει εμμονή με τα νιάτα και τους επωνύμους». Αυτό αναφέρει περήφανα στην ιστοσελίδα του, τουλάχιστον. Κάθε χρόνο βραβεύει τη «γιαγιούλα» ή τον «παππούλη» της χρονιάς – η τελευταία του επιλογή ήταν μάλλον ατυχής. Θαυμάζουμε το θάρρος, ωστόσο.

Το 2012, είχε βραβεύσει και τον Φίλιππο. Εκείνος το αποδέχθηκε μεν, αλλά έγραψε πως «μάλλον δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο για το ηθικό σου, από το να σου θυμίζουν ότι τα χρόνια περνάνε». 

Σαν να μην έφτανε αυτό, υπάρχει μόνο ένα μέλος της βασιλικής οικογένειας που εγκρίνει τον τίτλο για την Ελισάβετ. Και ναι, είναι αυτό που φαντάζεστε. Η Camilla. Η Δούκισσα της Κορνουάλης. Η σύζυγος του γιου της. Η νύφη της. Πείτε την όπως θέλετε. 

Καλή Τετάρτη σε όλους.

Δείτε ακόμη: Οι 6 πιο αμήχανες στιγμές των royals

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.