CELEBRITIES

Η (95χρονη) Ελισάβετ τόλμησε να κρατήσει μπαστούνι σε επίσημη εμφάνιση. Ε και;


The Jennettes

14 Οκτωβρίου 2021

Η (95χρονη) Ελισάβετ τόλμησε να κρατήσει μπαστούνι σε επίσημη εμφάνιση. Ε και;

CNN, Reuters, USA Today, Vanity Fair, Seattle Times, Washington Post – με μία πολύ πρόχειρη αναζήτηση που κράτησε (κυριολεκτικά) 10 δευτερόλεπτα, είδαμε μερικά από τα μεγαλύτερα μέσα να κάνουν θέμα το ότι η Βασίλισσα Ελισάβετ κράτησε μπαστούνι σε επίσημη εμφάνιση. 

Η 95χρονη Βασίλισσα. Που, από τις 6 Φεβρουαρίου 1952, δεν έχει αφήσει τα καθήκοντά της. Και ούτε τώρα τα άφησε, απλώς ήθελε λίγη βοήθεια με το περπάτημα -  μία βοήθεια που πολλοί, δεκαετίες νεότεροί της, ήδη χρησιμοποιούν χωρίς να γίνονται αντικείμενο σχολιασμού.

jenny.gr

Η Ελισάβετ, λοιπόν, πήγε στο Αββαείο του Westminster με την κόρη της, Anne, φορώντας ένα υπέροχο παλτό, πάντα με το καπέλο της. Το μπαστούνι της, διακοσμημένο με ένα ζαφείρι, ήταν γαμήλιο δώρο στη γιαγιά της, από την Αυτοκράτειρα Marie Feodorovna το 1893. Η ίδια, το κληρονόμησε το 1953, έναν μόλις χρόνο μετά τη στέψη της.

jenny.gr

Ίσως θα ήταν προτιμότερο να ασχοληθούμε με το κειμήλιο αυτό, παρά με το γεγονός ότι μία γυναίκα το χρειάστηκε 5 χρόνια πριν κλείσει τα 100. 

jenny.gr

Δεν είναι η πρώτη φορά που τη βλέπουμε με μπαστούνι, βέβαια. Πίσω στο 2003, έπειτα από ένα χειρουργείο στο δεξί τις γόνατο, φωτογραφήθηκε κρατώντας ένα χωρίς να γίνει είδηση.

πηγή φωτογραφιών: Splash News

Δείτε ακόμη: Οι 6 πιο αμήχανες στιγμές των royals

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.