CELEBRITIES

Πόσα ακόμη να αντέξει η Ελισάβετ; Ο Harry και η Meghan δε θα βαπτίσουν την κόρη τους στην Εκκλησία της Αγγλίας


Στεφανία Παπαδημητρίου

13 Οκτωβρίου 2021

Πόσα ακόμη να αντέξει η Ελισάβετ; Ο Harry και η Meghan δε θα βαπτίσουν την κόρη τους στην Εκκλησία της Αγγλίας

Πάρτε ένα λεπτό και φανταστείτε ότι έρχεται η ώρα να βαπτίσετε την κόρη σας. Και παίρνετε τη γιαγιά σας να της το πείτε. Και της λέτε ότι ναι μεν θα δώσετε στο παιδί το όνομά της, αλλά η τελετή θα γίνει σε άλλη χώρα. Σενάριο ταινίας τρόμου, ίσως; 

Αυτό ακριβώς συνέβη στην Ελισάβετ, πάντως. Ο Harry και η Meghan αποφάσισαν ότι δε θα φέρουν τη μικρή Lilibet στην Αγγλία για να βαπτιστεί. Ίσως, μάλιστα, η μικρή δεν έχει ποτέ την ευκαιρία να γνωρίσει τη (βασίλισσα) προγιαγιά της. 

Όλα ήταν κανονισμένα. Θα πήγαιναν οικογενειακώς στο Windsor, θα οργάνωνε τη  βάπτιση η Βασίλισσα, υπήρχε σχέδιο. Πηγή, όμως, αποκάλυψε στην Telegraph ότι «απλά δε θα γίνει» κάτι τέτοιο. Άλλη πηγή χαρακτήρισε το ενδεχόμενο «μάλλον απίθανο».

Σε αντίθεση με τον Archie, λοιπόν, ο οποίος βαπτίστηκε όπως όλα τα royal ξαδέρφια του, προς τιμήν της κόρης του Δούκα και της Δούκισσας του Sussex θα διεξαχθεί μία τελετή σε κλειστό κύκλο, στην Επισκοπική Εκκλησία της California. Δίπλα στο σπίτι τους, δηλαδή. Χωρίς φωτογράφους  και πρωτόκολλα - ήδη φανταζόμαστε την έφηβη Lilibet να κάνει παράπονα στους γονείς της για διακρίσεις, έτοιμη να περάσει την emo φάση της ζωής της.

Αν τα παραπάνω δε σας σόκαραν αρκετά, απλώς σκεφτείτε ότι η δισεγγονή της Βασίλισσας της Αγγλίας δε θα θεωρείται μέλος της Εκκλησίας της χώρας. Οπότε μάλλον η επιλογή του ονόματός της έγινε απλώς για να θολώσουν τα νερά – ίσως το κάναμε κι εμείς στη θέση της Meghan, κανείς δεν ξέρει. 
 

Δείτε ακόμη: Οι 6 πιο αμήχανες στιγμές των royals 

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.