CELEBRITIES

Τι συμβαίνει στο Παλάτι; Ο λόγος που κανείς δεν απαντά στις κατηγορίες της Meghan για ρατσισμό


The Jennettes

30 Αυγούστου 2021

Τι συμβαίνει στο Παλάτι; Ο λόγος που κανείς δεν απαντά στις κατηγορίες της Meghan για ρατσισμό

Το drama του Παλατιού συνεχίζεται. Μπορεί ο Harry και η Meghan να κατηγόρησαν τη βασιλική οικογένεια για ρατσιστικά σχόλια στην iconic, πλέον, συνέντευξη που έδωσαν στην Oprah, αλλά η Ελισάβετ εξακολουθεί να τηρεί σιγή ιχθύος.  

Οι βιογράφοι του ζευγαριού, Omid Scobie και Carolyn Durand, υποστηρίζουν πως «αγνοεί το ζήτημα, με την ελπίδα να ξεχαστεί». Στον επίλογο του βιβλίου τους με τίτλο Finding Freedom, το οποίο ασχολείται με το νέο ξεκίνημα του Harry και της Meghan, αναφέρονται στις αντιδράσεις του Buckingham σε όλο αυτό. Τις θεωρούν απογοητευτικές. «Το αγνοούν και περιμένουν να ξεχαστεί, αλλά σίγουρα τώρα θα έπρεπε να ήξεραν πως αυτό δε γίνεται ποτέ», τονίζουν.

Η δήλωση του Παλατιού αμέσως μετά τη συνέντευξη, ανέφερε απλώς πως «ολόκληρη η οικογένεια είναι λυπημένη που μαθαίνει το πλήρες μέγεθος των προκλήσεων που αντιμετώπιζαν». 

«Τα θέματα που προέκυψαν, ιδιαίτερα εκείνο του ρατσισμού, είναι ανησυχητικά. Παρότι ορισμένες αναμνήσεις μπορεί να διαφέρουν, λαμβάνονται σοβαρά υπ’ όψη και θα αντιμετωπισθούν ιδιωτικά», συνέχισε. «Ο Harry, η Meghan και ο Archie θα εξακολουθούν να είναι αγαπητά μέλη της οικογένειας».

Το σχόλιο για τις αναμνήσεις που διαφέρουν υπήρξε ιδιαίτερα προσβλητικό για το ζευγάρι, ενώ άτομο του περιβάλλοντός του δήλωσε πως «δεν υπήρξε καμία έκπληξη» για την αντίδραση της Βασίλισσας, η οποία «για μία ακόμη φορά δεν ανέλαβε ευθύνη».

Δείτε ακόμη: Οι 6 πιο αμήχανες στιγμές των royals

jenny.gr


 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.