CELEBRITIES

Η αποκαλυπτική συνέντευξη των Meghan-Harry στην Oprah έλαβε υποψηφιότητα για βραβείο Emmy


The Jennettes

14 Ιουλίου 2021

Η αποκαλυπτική συνέντευξη των Meghan-Harry στην Oprah έλαβε υποψηφιότητα για βραβείο Emmy
Τα ονόματα της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry ακούστηκαν πολύ χθες, καθώς συμπεριλήφθηκαν στην λίστα με τις υποψηφιότητες των βραβείων Emmy. Για ποια σειρά θα ρωτήσετε; Μα φυσικά για την «θρυλική» συνέντευξη τους με την Oprah Winfrey!

Τα ονόματα της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry ακούστηκαν πολύ χθες, καθώς συμπεριλήφθηκαν στη λίστα με τις υποψηφιότητες των βραβείων Emmy. Για ποια σειρά θα ρωτήσετε; Μα φυσικά για τη «θρυλική» συνέντευξή τους με την Oprah Winfrey!

H διάσημη συνέντευξη του βασιλικού ζευγαριού στην Oprah, η οποία ήρθε και έσκασε σαν «βόμβα» στις αρχές του χρόνου το Μάρτιο, είναι υποψήφια για Εξαιρετική Hosted Nonfiction Σειρά ή Ειδική Κατηγορία. Ο Harry και η Meghan δεν είναι προσωπικά υποψήφιοι, αλλά η ίδια η Winfrey και οι παραγωγοί του προγράμματος (Tara Montgomery, Terry Wood, Brian Piotrowicz, Brad Pavone, Lindsay Flader) είναι.

Η πολυαναμενόμενη αυτή συζήτηση, η οποία σηματοδότησε την πρώτη δημόσια και ειλικρινή του ζευγαριού σχετικά με τις εμπειρίες τους στο βασιλικό θεσμό, παρακολουθήθηκε από τουλάχιστον 17,1 εκατομμύρια θεατές και έγινε ένα «καυτό» θέμα συζήτησης για μέρες.

Το δίωρο πρόγραμμα είδε τους Δούκες του Sussex να εξηγούν λεπτομερώς τους λόγους για την αποχώρησή τους από τους ανώτερους βασιλικούς ρόλους τους, την τεταμένη σχέση του Harry με την οικογένειά του και τις δυσκολίες της Meghan να βρει υποστήριξη, καθώς και τον ρατσισμό που βίωσε στο παλάτι και από τα μέσα ενημέρωσης.

Η Meghan συζήτησε επίσης για τη μάχη της με την ψυχική υγεία της κατά τη διάρκεια των χειρότερων στιγμών της στο παλάτι, και πώς αυτή και ο Harry έπρεπε να συνεχίσουν να παρευρίσκονται σε δημόσιες εκδηλώσεις σαν να ήταν όλα καλά. 

«Το μοιράζομαι γιατί υπάρχουν τόσα πολλά άτομα που φοβούνται να πουν ότι χρειάζονται βοήθεια», είπε. «Και ξέρω προσωπικά πόσο δύσκολο είναι να το εκφράσεις απλώς, αλλά και να μην παίρνεις απάντηση».

jenny.gr

Στην κατηγορία Emmy, ο Harry, η Meghan και η Oprah ανταγωνίζονται το My Next Guest Needs No Introduction με τον David Letterman, το Stanley Tucci: Searching for Italy, το United Shades of America με τον W. Kamau Bell και το Vice.

Αυτό σηματοδοτεί τη 10η υποψηφιότητα Emmy για τη Winfrey, καθώς είναι αρκετά γνώριμη με τα βραβεία. Έλαβε ένα το 2000 για την τηλεοπτική εκπομπή Oprah Winfrey Presents: Tuesdays with Morrie, έλαβε το βραβείο ανθρωπιστικής βοήθειας Bob Hope το 2002 και συμπεριλήφθηκε στο τιμητικό Hall of Fame το 2014.

Δείτε ακόμη: 9 outfits της Meghan Markle που την κατέστησαν την πιο καλοντυμένη royal

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.