CELEBRITIES

Meghan Markle: Το video από το βράδυ που σκεφτόταν να κάνει κακό στον εαυτό της


The Jennettes

9 Μαρτίου 2021

Meghan Markle: Το video από το βράδυ που σκεφτόταν να κάνει κακό στον εαυτό της
To βράδυ που η Meghan Markle σκεφτόταν να κάνει κακό στον εαυτό της

Μετά την συνέντευξη του πρώην βασιλικού ζευγαριού Meghan και Harry όλα τα μέσα προσπαθούν να αντλήσουν επιπλέον πληροφορίες για όσα ζούσαν στο παλάτι. Η δήλωση που τάραξε περισσότερο τους πάντες ήταν η σκέψη της Meghan να βάλει τέλος στη ζωή της αφού δεν έβρισκε καμία στήριξη από την βασιλική οικογένεια όπως δήλωσε.

Χαρακτηριστικά είπε: «Αισθανόμουν ντροπή όταν το είπα στον Harry, ειδικά επειδή ξέρω τη μεγάλη απώλεια που έχει υποστεί στη ζωή του, αλλά παράλληλα ήξερα ότι αν δεν το έλεγα, ότι θα το έκανα και απλά δεν ήθελα να ζήσω πια».

Αυτή της σκέψη έγινε τον Ιανουάριο του 2019, λίγο πριν παραβρεθούν στην παράσταση "Cirque du Soleil", καθώς το παλάτι τους ανακοίνωσε πως ο γιος που θα γεννήσει  δεν θα έχει ούτε πριγκιπικό τίτλο, ούτε προστασία από την βρετανική κυβέρνηση».

jenny.gr

Φυσικά αυτό δεν περίμενε να το ακούσει ποτέ το ζευγάρι και  δεν ήθελαν να πάνε στην παράσταση, αλλά οι άνθρωποι του παλατιού επέμεναν και έτσι αναγκάστηκαν να ακολουθήσουν τις οδηγίες τους.

jenny.gr

Όπως θα δείτε στο παρακάτω video το ζευγάρι έδειχνε χαρούμενο αλλά η πραγματικότητα ήταν πολύ διαφορετική. Μάλιστα όταν ο Harry ζήτησε βοήθεια από τους ανθώπους του παλατιού δεν του επέτρεψαν να ζητήσει βοήθεια από κάποιο ψυχολόγο από τον φόβο μήπως διαρρεύσει κάτι στα μέσα.

https://www.youtube.com/watch?v=u2wG5n71yQY&t=1s

Δείτε ακόμη: Πωλείται το πολυτελές σπίτι που έμενε η Meghan Markle με τον πρώην σύζυγό της 

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.