CELEBRITIES

Μeghan Μarkle: "Μετανιώνω που πίστεψα ότι το Παλάτι θα μας προστατέψει"


The Jennettes

8 Μαρτίου 2021

Μeghan Μarkle: "Μετανιώνω που πίστεψα ότι το Παλάτι θα μας προστατέψει"
Η Μeghan Markle μετανιώνει που πίστεψε στην προστασία του Παλατιού

Η συνέντευξη της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry δεν σταματά να μας απασχολεί αφού όλα όσα μαθαίνουμε για την ζωή τους στο Παλάτι μας αφήνουν άφωνους. Πολλοί περιμέναν πολλές αποκαλύψεις και να πουν όλη την αλήθεια πίσω από την αποφασή τους να παραιτηθούν από τα βασιλικά καθήκοντα αλλά αυτά που ακούστηκαν προκάλεσαν τεράστιες αντιδράσεις.

Η Meghan φάνηκε πιο αποφασιμένη από ποτέ να πει την αλήθεια που έζησε ως μέλος της βασιλικής οικογένειας. Χαρακτηριστικά είπε ότι άνθρωποι του Παλατιού αρνήθηκαν στον μικρό Archie την κρατική ασφάλεια. Μάλιστα,  όταν ακόμα ήταν έγκυος της ανακοινώθηκε ότι ο νέος πρίγκιπας δεν θα είχε κρατική προστασία. "Για αυτό και αποφασίσαμε να μην πάρει τελικά πριγκιπικό τίτλο, καθώς όσο περισσότερους τίτλους έχει κάποιος, τόσο μεγαλύτερη ασφάλεια χρειάζεται",πρόσθεσε.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά - "Στο παλάτι τρέμανε για το πόσο σκούρο θα είναι το δέρμα του Archie". Δεν ένιωσε ότι την αγκαλιασαν ποτέ ή την προστατεύουν από όσα γράφονταν για εκείνη.

«Οταν ξεκίνησαν τα χτυπήματα κάτω από την μέση με ψευδή δημοσιεύματα στα βρετανικά μέσα, το Παλάτι δεν έκαν τίποτα για να τα σταματήσει ή να μας στηρίξει με έναν τρόπο. Η ιστορία με την Kate ήταν η αρχή της δολοφονίας του χαρακτήρα μου. Τα ψέματα διαδέχονταν το ένα το άλλο. Ηταν ανυπόφορο».

«Λυπάμαι που πίστεψα όταν είπαν ότι θα προστατευόμουν. Και λυπάμαι που το επέτρεψα, θα μπορούσα να κάνω περισσότερα. Δεν έπρεπε να το αφήσω να συμβεί, τώρα που είμαι από την άλλη πλευρά βλέπω καλύτερα τα πράγματα. "

 

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.