CELEBRITIES

Meghan Markle: "Δεν ήθελαν για πρίγκιπα τον Archie επειδή ανησυχούσαν για το χρώμα του δέρματός του"


The Jennettes

8 Μαρτίου 2021

Meghan Markle: "Δεν ήθελαν για πρίγκιπα τον Archie επειδή ανησυχούσαν για το χρώμα του δέρματός του"
Οι νέες αποκαλύψεις της Meghan Markle

Το κύριο θέμα της ημέρας δεν είναι άλλο από τις νέες αποκαλύψεις που έκανε η Meghan Markle για τη ζωή της στο Παλάτι. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της με τον πρίγκιπα Harry στην εκπομπή της Oprah Winfrey και στον τηλεοπτικό σταθμό του CBS.

H Meghan έσπασε τη σιωπή της και να αποκάλυψε όλα όσα έζησε με τη βασιλική οικογένεια, πριν από το Megxit και κάθε της δήλωση ήταν και ένας τίτλος. Ανάμεσα σε όσα είπε δημόσια ήταν και για το ρατσισμό που βίωσε. Η ίδια άκουγε από το παλάτι σχόλια για το χρώμα της και αποκάλυψε πως η βασιλική οικογένεια δεν ήθελε να χρίσει πρίγκιπα τον γιο της Archie, γιατί ανησυχούσαν για  το χρώμα του δέρματός του.

Θέλησε να μην αποκαλύψει ποιο μέλος της βασιλικής οικογένειας διατύπωσε αυτές τις απόψεις  για να μην προκαλέσει μεγαλύτερα προβλήματα, ανέφερε όμως ότι αυτή η συμπεριφορά την πλήγωσε πολύ.

«Τους μήνες που ήμουν έγκυος, την ίδια ώρα είχαμε συζητήσεις (με την βασιλική οικογένεια) του τύπου: δεν θα του δώσουμε ασφάλεια, δεν θα πάρει κάποιον τίτλο» και τόνισε ότι της εξέφρασαν ανοιχτά την «ανησυχία» τους για το χρώμα που θα είχε το παιδί.

Μόλις η Oprah άκουσε το σχόλιο της Meghan πάγωσε: «Μισό λεπτό. Έγινε τέτοια συζήτηση για το χρώμα του παιδιού;» ρώτησε κι εκείνη της απάντησε: «Κάποια στιγμή και το τι θα σήμαινε αυτό, ή το πως θα έμοιαζε».

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.